Hakuprosessi Romanian lääketieteelliseen

Ilmoittaudu valmennuskurssille hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi 25:n kurssilaisen joukossa. Autamme sinua ennen kurssia, kurssin ajan ja myös sen jälkeen kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Myös Whatsapp-ryhmässämme vastaillaan aktiivisesti kaikkiin kysymyksiin.

Autamme sinua kaikkien tositteiden ja hakupapereiden kanssa, joten et jää niiden kanssa yksin. Alta näet tarkemmat ohjeet siitä, mitä todistuksia tarvitset hakemukseesi liitettäväksi. Kun valmennuskurssi on käyty ja tarvittavat hakupaperit toimitettu, lähdemme yhdessä Romaniaan ja viemme sinut kouluun pääsykokeeseen perille asti. Näin sinun ei tarvitse olla huolissasi liikkumisesta uudessa kaupungissa.

Tulokset pääsykokeesta tulevat 1–3 päivän päästä, ja odotamme kanssasi Romaniassa siihen asti, sillä opiskelupaikka täytyy ottaa vastaan paikan päällä.

Huom! Varaudu maksamaan ensimmäinen osa lukuvuosimaksusta (n. 1600–1700 euroa) opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä.

Romanian lääketieteelliseen hakemista varten tarvitset mm. seuraavat asiat:

  • Ohjeiden mukaan hankittu lääkärintodistus
  • Passi, värilliset kopiot sivuista 1-4, passikuvat 4 kpl
  • Lukion päättötodistus, ylioppilastodistus, väestörekisteriote maistraatilta ja rikosrekisteri pyydettäessä
  • Kopiot kaikista yllä listatuista tositteista tarvittavilla viranomaisleimoilla varustettuna
  • Hakemuslomake toimitettuna kurssin järjestäjille, yliopistolle ja opetusministeriölle
  • Kuitti maksetusta hakemusmaksusta

Kun osallistut kurssillemme, opastamme sinua näissä kaikissa henkilökohtaisesti. Olemme selvittäneet puolestasi tarkat tiedot siitä, miten nämä asiakirjat hankitaan ja mitä tietoja esimerkiksi terveystodistuksen pitää sisältää. Lisäksi toimitamme kaikki dokumentit Romaniaan puolestasi niin, että voit itse keskittyä opiskeluun ja olla parhaimmillasi pääsykokeessa.

Lue lisää romaniassa opiskelusta ja asumisesta Romania FAQ-sivullamme

Kesällä 2019 järjestettävään Romanian lääkiksen valmennuskurssiimme!