Ilmainen valmennuspäivä

Ilmainen valmennuspäivä on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet hakevasi lääkikseen, mutta et ole varma, haluatko osallistua valmennuskurssille. Ilmaisia valmennuspäiviä on tulossa myös vuonna 2017, ja tiedotamme niistä tällä sivulla sitten, kun päivämäärät ovat selvillä.

Ilmaisessa valmennuspäivässä saat opetusta klo 13–16 samaan tyyliin kuin LääkisTREENI-sarjan valmennuskursseillamme. Valmennamme siis sinua koko illan aivan ilmaiseksi, eikä se sido sinua mihinkään.

Sydämen anatomia / LääkisvalmennusValmennuspäivä toimii samalla näytteenä siitä, millaista opetus valmennuskursseillamme on. Päivään osallistuminen ei kuitenkaan velvoita sinua osallistumaan kurssille.

Voit osallistua ilmaiseen valmennuspäivään, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Aiot hakea opiskelemaan lääketiedettä, hammaslääketiedettä tai eläinlääketiedettä keväällä 2017.
 • Et ole ilmoittautunut Lääkisvalmennuksen kurssille, etkä ole ollut Lääkisvalmennuksen kurssilla aikaisemmin. (Jos olet ilmoittautunut kurssille ja haluat vinkkejä opiskeluusi, voit olla minuun henkilökohtaisesti yhteydessä: , puh. 040-5015231)
 • Koska kiinnostuneita on varmasti paljon, pidämme etusijalla ne, jotka pääsevät paikalle koko ajaksi. Jos siis joudut tulemaan paikalle kesken tai lähtemään etuajassa, niin toivon, että jätät paikan jollekulle, joka pääsee paikalle koko ajaksi klo 13:00–16:00.

HUOM! Mukaan mahtuu ainoastaan 30 ensiksi ilmoittautunutta. Muista siis varmistaa paikkasi ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Kun kesällä tarjosin mahdollisuutta ilmaiseen henkilökohtaiseen valmennustapaamiseen, sain yli sata yhteydenottoa heti ensimmäisenä päivänä. Kannattaa siis toimia nopeasti. (Sain kesällä niin valtavasti kyselyitä valmennustapaamisista, että minulla ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta vastata kaikille. Pahoittelen, jos siis kyselit ilmaista valmennusta kesällä, etkä saanut minulta vastausta. Suosittelen tällöin hyödyntämään tämän mahdollisuuden ilmaiseen valmennuspäivään.)

Monet LääkisTREENI-kurssin valmennuspäivät on suunniteltu niin, että voit tilanteesi mukaan valita, miten haluat kyseisen kurssipäivän käyttää, ja paikalla on tällöin myös useampi opettaja. Esimerkiksi fysiikkapäivinä on usein mahdollisuus valita helpomman ja edistyneemmän tasoryhmän välillä tai valita, kuunteleeko opettajan selitystä vai tekeeko harjoitustehtäviä toisen opettajan ohjauksessa.

Myös tässä ilmaisessa valmennuspäivässä on kaksi vaihtoehtoista ohjelmaa, joiden välillä voit valita, ja otamme myös toiveita huomioon. Tällä kertaa voit valita fysiikan ja opiskelutekniikan väliltä. Opetukset pidetään vierekkäisissä huoneissa, ja voit halutessasi vaihtaa huonetta milloin vain. Valmennuspäivän ohjelma on seuraava:

kellonaikaSampoValmentaja: SampoJoonasValmentaja: Joonas
13:00–14:00Yleisohjeet lääkiksen pääsykokeeseen valmistautumiseksiFysiikan opetusta toiveiden mukaan niille, joilla perusteet pääsykokeesta ovat selvillä
14:00–15:30Opiskelutekniikka. Toivomuksia tarkemmasta sisällöstä otetaan huomioon. Seuraavassa esimerkkejä mahdollisista aiheista:
 • Opiskelun aikatauluttaminen
 • Miten luet niin, että asiat jäävät mieleen
 • Lukunopeuden kasvattaminen
 • Huolimattomuusvirheiden vähentäminen
 • Vastaustekniikka
 • Fysikaalinen ajattelu
munuainen lisämunuainen
Geometrinen optiikka (linssit ja peilit)
 • Aiheen alustus
 • Harjoitustehtäviä
kupera linssi, geometrinen optiikka
15:30–16:00Valmennuskurssin esittely
16:00–Mahdollisuus jäädä esittämään kysymyksiä

Ilmoittaudu ilmaiseen valmennuspäivään seuraavalla lomakkeella

Aihe: Opiskelutekniikka, linssit ja peilit
Ajankohta: (valitse lomakkeessa olevasta listasta)
Paikka: Lääkisvalmennuksen kurssipaikka Helsingin keskustassa Hub13:n tiloissa osoitteessa Kaisaniemenkatu 13 A, 2. kerros, Helsinki
Hinta: ilmainen
Osallistumisen ehdot: voit osallistua, jos suunnittelet hakevasi opiskelemaan lääketiedettä, hammaslääketiedettä tai eläinlääketiedettä keväällä 2017, etkä ole ilmoittautunut Lääkisvalmennuksen kurssille tai ole ollut Lääkisvalmennuksen kurssilla aikaisemmin.

Ajankohta (pakollinen)
Etunimi (pakollinen)
Sukunimi (pakollinen)
Sähköposti (pakollinen)
Puhelinnumero (pakollinen)
Kerro lyhyesti lähtötasostasi ja suunnitelmista pääsykoevalmistautumisen suhteen. Otamme nämä huomioon päivän suunnittelussa, jotta saisit siitä mahdollisimman paljon irti. (pakollinen)
Mitä toivot ilmaiselta valmennuspäivältä?

Varmista, että saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et saa vahvistusta 10 minuutin sisällä, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen

Anatomiakuvat: Lääkisvalmennus / Pinja Kettunen
Kupera linssi: DrBob at the English language Wikipedia (CC-BY-SA 3.0)