Ilmainen valmennuspäivä

Haluatko päästä ilmaiseksi tutustuman siihen, millaista on opetus suosituilla LääkisTEHO-sarjan pienryhmäkursseillamme ja miten voit niiden avulla nostaa sisäänpääsymahdollisuutesi aivan uudelle tasolle? Nyt siihen on tilaisuus!

Ilmaisissa valmennuspäivissä pääset tutustumaan opetusmetodeihimme, opit pääsykoemenestyksen kannalta välttämättömiä taitoja, parannat fysiikan ymmärrystäsi ja saat esimakua pienryhmäopetuksesta.

Tiedotamme tulevista valmennuspäivistä tällä sivulla. Jos kuitenkin kaipaat apua valmistautuessasi jo nyt tai haluat kuulla valmennuskursseistamme, lähetä meille viestiä osoitteeseen

Ilmainen valmennuspäivä on myös loistava tilaisuus löytää muita kurssista kiinnostuneita, joiden kanssa voit hyödyntää kaverialennuksen ja saada kurssista jopa 15 % alennusta.

Sydämen anatomia / LääkisvalmennusValmennuspäivässä saat halutessasi myös henkilökohtaista ohjausta omassa valmistautumisprosessissasi. Jotta pienryhmätyöskentely onnistuisi valmennuspäivinä parhaalla mahdollisella tavalla, otamme mukaan vain rajallisen määrän hakijoita. Nyt kannattaa siis olla nopea!

Voit osallistua ilmaiseen valmennuspäivään, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Aiot hakea opiskelemaan lääketiedettä, hammaslääketiedettä tai eläinlääketiedettä keväällä 2018 ja haluat tutustua valmennuskursseihin.
 • Et ole ilmoittautunut ensi kevään LääkisTEHO-kurssille tai ollut kurssilla aikaisemmin. (Jos olet ilmoittautunut kurssille ja haluat vinkkejä opiskeluusi, voit olla minuun henkilökohtaisesti yhteydessä: , puh. 040-5015231)
 • Koska kiinnostuneita on varmasti paljon, pidämme etusijalla ne, jotka pääsevät paikalle koko ajaksi. Jos siis joudut tulemaan paikalle kesken tai lähtemään etuajassa, niin toivon, että jätät paikan jollekulle, joka pääsee paikalle koko ajaksi.

Molempina päivinä on siis rajallisesti paikkoja tarjolla. Varmista siis paikkasi heti alla olevalla lomakkeella. Edelliset ilmaiset valmennuspäivät ovat olleet erittäin suosittuja ja viimeksi paikat täyttyivät jo ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä.

Paikalla valmennuspäivänä on kaksi opettajaa, joten tarpeen tullen ryhmä voidaan jakaa kahtia sen mukaan minkälaista valmennusta osallistujat haluavat tai mikä on osallistujien lähtötaso.

Valmennuspäivän alustavan ohjelman näet alta, mutta muokkaamme sitä osallistujien toiveiden mukaisesti:

SampoValmentaja: SampoJoonasValmentaja: Joonas
noin 60minYleisohjeet lääkiksen pääsykokeeseen valmistautumiseksiFysiikan opetusta toiveiden mukaan niille, joilla perusteet pääsykokeesta ovat selvillä
noin 60min – 180minOpiskelutekniikka. Toivomuksia tarkemmasta sisällöstä otetaan huomioon. Seuraavassa esimerkkejä mahdollisista aiheista:
 • Opiskelun aikatauluttaminen
 • Miten luet niin, että asiat jäävät mieleen
 • Lukunopeuden kasvattaminen
 • Huolimattomuusvirheiden vähentäminen
 • Vastaustekniikka
 • Fysikaalinen ajattelu
munuainen lisämunuainen
Geometrinen optiikka (linssit ja peilit)
 • Aiheen alustus
 • Harjoitustehtäviä
kupera linssi, geometrinen optiikka
noin 30minValmennuskurssin esittely
noin 30min – 60minMahdollisuus jäädä esittämään kysymyksiä

Ilmoittaudu ilmaiseen valmennuspäivään seuraavalla lomakkeella

Aihe: Opiskelutekniikka, linssit ja peilit
Ajankohta: (valitse lomakkeessa olevasta listasta)
Paikka: Pohjoinen Hesperiankatu 15, Helsinki. Lisää infoa täältä.
Hinta: Ilmainen
Osallistumisen ehdot: Voit osallistua, jos suunnittelet hakevasi opiskelemaan lääketiedettä, hammaslääketiedettä tai eläinlääketiedettä keväällä 2018, etkä ole vielä ilmoittautunut Lääkisvalmennuksen TEHO-kurssille.

Ajankohta (pakollinen)
Etunimi (pakollinen)
Sukunimi (pakollinen)
Sähköposti (pakollinen)
Puhelinnumero (pakollinen)
Kerro lyhyesti lähtötasostasi ja suunnitelmista pääsykoevalmistautumisen suhteen. Otamme nämä huomioon päivän suunnittelussa, jotta saisit siitä mahdollisimman paljon irti. (pakollinen)
Mitä toivot ilmaiselta valmennuspäivältä?

Varmista, että saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et saa vahvistusta 10 minuutin sisällä, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen

Anatomiakuvat: Lääkisvalmennus / Pinja Kettunen
Kupera linssi: DrBob at the English language Wikipedia (CC-BY-SA 3.0)