FAQ

Minkä kokoiset opetusryhmät valmennuskursseillanne on?

Kaikki LääkisTEHO-sarjan valmennuskurssit ovat pienryhmäkursseja. Näillä kursseilla opiskelet suuren osan ajasta noin 7 hengen pienryhmässä. Käytännössä ryhmäkoko voi vaihdella 5–9 osallistujan välillä. Maanantaisin ja keskiviikkoisin opiskelet yhdessä useamman pienryhmän porukalla. Sunnuntaisin on ylimääräistä opetusta, jossa ryhmäkoko vaihtelee. LääkisTREENI-kursseillamme ryhmäkoko on noin 15–28 henkeä.

Miten minun kannattaa valita, mihin yliopistoon haen?

Lääketieteellisten alojen valinnassa voi hakea kerrallaan ainoastaan yhteen yliopistoon ja yhteen koulutusohjelmaan (lääketiede, hammaslääketiede, eläinlääketiede). Poikkeuksena on Helsingin yliopiston lääketieteen ja hammaslääketieteen koulutusohjelmat, joissa voi hakea sekä suomenkieliselle että ruotsinkieliselle linjalle valiten toisen ensisijaiseksi ja toisen toissijaiseksi hakukohteeksi. Hakukohde valitaan etukäteen, eikä sitä voi hakuajan päättymisen jälkeen enää muuttaa. Mieti siis huolella, mihin yliopistoon haluat […]

Kuinka kauan valmennuskurssin oppitunti kestää?

Yhden oppitunnin kesto on 40 min. Käytännössä oppitunteja pidetään useita peräkkäin ja yhdistellään pitemmiksi pätkiksi. Yhden kurssipäivän aikana pidetään yleensä 4,5 oppituntia.

Tule henkilökohtaiseen tutustumistapaamiseen!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.