LääkisTREENI – Lääketieteellisen valmennuskurssit

Lääketieteellisen TREENI-valmennuskurssit – keskity oman oppimisesi maksimoimiseen

LääkisTREENI-valmennuskurssit sopivat sinulle, joka haluat valmistautua lääketieteen valintakokeeseen asiantuntevassa ohjauksessa, mutta olet valmis tekemään suuren osan työstä itsenäisesti. Kurssin avulla rytmität opiskeluasi, varmistat sen tehokkuuden ja hiot taitosi huippukuntoon pääsykoetta varten.

HUOM! Jos kaipaat päivittäistä tukea ja henkilökohtaista opastusta pienryhmässä, suosittelemme tutustumaan LääkisTEHO-sarjan valmennuskkursseihin.

LääkisTREENI-valmennuskursseilla osallistut vuorovaikutteiseen ryhmäopetukseen kaksi kertaa viikossa sekä sunnuntaisin järjestettäviin harjoituskokeisiin. Ryhmäopetuksessa kertaat ohjatusti lukion biologiaa, fysiikkaa ja kemiaa ja harjoittelet ongelmanratkaisua ja muita pääsykoetaitoja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

LääkisTREENI-valmennuskurssit sisältävät paljon pääsykoekysymysten kaltaisten tehtävien harjoittelua yhdessä ja itsenäisesti. Vuorovaikutteisessa opetuksessa käydään vaikeimmat asiat yhdessä läpi. Kursseilla saat ohjausta itsenäiseen harjoitteluun opetusalan ammattilaisilta ja vertaistukea aikaisemmin pääsykokeessa menestyneiltä lääketieteen opiskelijoilta. Valmennuskurssin aikana työskentelet itsenäisesti kurssilla saamiesi ohjeiden mukaan ja teet harjoitustehtäviä, jotka on suunniteltu oppimistehokkuutta silmällä pitäen.

Keskenäisen kilpailun sijaan valmennuskursseillamme korostuu yhteistyö yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Ryhmäläisiä kannustetaan halutessaan sopimaan yhteisistä harjoittelutapaamisista.

LääkisTREENI-kurssit todistavat, että laadukkaan valmennuksen ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Valmennuksen laadulla mitattuna Treenikurssimme pesevät kilpailijoiden vastaavat kurssit mennen tullen.

Valitse Sinulle sopiva LääkisTREENI-sarjan kurssi:

Pitkän kurssin alku sisältää suuren määrän lukion oppimäärän kertausta. Jos hallitset lukion biologian, fysiikan ja kemian hyvin etkä kertausta, sopii Lyhyt kurssi sinulle paremmin. Pitkä kurssi yhdistyy lyhyen kurssin kanssa, joten kaikki lyhyen kurssin asiat kuuluvat myös pitkään kurssiin.

 • Koko kevään valmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Pitkä LääkisTREENI-valmennuskurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat kerrata lukion oppimääriä ja valmistautua huolella lääketieteellisen pääsykokeeseen. Pitkä LääkisTREENI-valmennuskurssi tukee ja rytmittää opiskelua koko kevään ajan. Saat tukea oppimiseesi vuorovaikutteisesta ryhmäopetuksesta ja harjoitustehtävistä. Viikoittaisten harjoituskokeiden avulla varmistat hallitsevasi vaaditut asiat.

  Opetuksen rakenne

  Pitkän LääkisTREENI-valmennuskurssin alkuosa painottuu lukion oppimäärien kertaukseen. Tiedon soveltamista lääketieteellisen pääsykokeessa vaaditulla tavalla harjoitellaan alusta lähtien.

  Valmennuskurssin jälkimmäisellä puolikkaalla panostetaan erityisesti pääsykokeessa tarvittavien ongelmanratkaisutaitojen harjoitteluun. Lukion oppimäärien osaamista vahvistetaan edelleen, mutta asioita käsitellään syvempää soveltamista vaativien harjoitusten kautta.

  Pitkään LääkisTREENI-valmennuskurssiin kuuluu seitsemän valintakokeen kaltaista harjoituskoetta sekä pienempiä testejä oman edistymisen seuraamiseksi. Näiden kokeiden avulla varmistat taitojesi karttumisen ja sen, että hallitset asiasisällöt.

  Esitietovaatimukset

  Pitkällä LääkisTREENI-kurssilla ensimmäiset kuusi viikkoa on varattu lukion oppimäärien kertaukseen. Näin ollen kurssin alussa asioita ei missään tapauksessa tarvitse osata täydellisesti. Jos et kuitenkaan ole lainkaan opiskellut lukion kemiaa, fysiikkaa tai biologiaa, voi tällä valmennuskurssilla olla vaikeaa pysyä mukana.

  Jos haluat opiskella yhden tai useamman aineen alusta lähtien, tarjoavat LääkisTEHO-kurssimme siihen paremmat mahdollisuudet. Vaihtoehtoisesti voit hankkia tarvittavat perustiedot aikuislukion kursseilta ennen valmennuskurssille ilmoittautumista.

  Kurssiaika: 8.1.–17.5.2018
  Opetusajat: Ma ja ti klo 17–20, harjoituskokeet lauantaisin klo 9-14
  HUOM! Tarjolla nyt myös päiväryhmä. Päiväryhmä järjestetään samoina päivinä kuin iltaryhmä, mutta klo 9-12 tai klo 13-16.
  Kurssipäiviä yhteensä: 39 (sis. 7 koepäivää)
  Oppitunteja yhteensä: 198 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (7 koetta koesalissa, 7 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Helsingin keskustassa rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.
  Hinta: 1600 €

 • Ilmoittaudu

 • Loppukevään valmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Lyhyt LääkisTREENI-valmennuskurssi sopii sinulle, joka hallitset lukion biologian, kemian ja fysiikan, mutta haluat hioa pääsykoetaitosi huippukuntoon. Lyhyellä kurssilla varmistat harjoittelevasi oikeita asioita. Saat tukea vuorovaikutteisesta opetuksesta ja harjoitustehtävistä sekä varmistat osaavasi pääsykokeessa tarvittavat tiedot ja taidot.

  Opetuksen rakenne

  Opetus painottuu pääsykokeessa tarvittaviin ongelmanratkaisutaitoihin, laskutekniikkaan, kokonaiskuvan hahmottamiseen ja yksityiskohtien hallintaan. Lukion oppimäärien osaamista vahvistetaan kurssin aikana, mutta asioita käsitellään soveltavien harjoitusten kautta.

  Lyhyeen valmennuskurssiin kuuluu lisäksi neljä valintakokeen kaltaista harjoituskoetta sekä pienempiä kokeita oman edistymisen seuraamiseksi. Kurssi alkaa harjoituskokeella, jolla selvität oman lähtötasosi. Myöhemmillä harjoituskokeilla varmistat oman oppimisesi edistymisen ja saat palautetta siitä, mihin opiskelussa kannattaa kiinnittää huomiota. Kurssilaisena saat halutessasi henkilökohtaista apua opiskelusi suunnittelussa.

  Esitietovaatimukset

  Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme lukion biologian, kemian ja fysiikan hyvää hallintaa. Mikäli tarvitset kertausta lukion oppimäärissä, saattaa Pitkä LääkisTREENI-kurssi sopia sinulle paremmin.

  Kurssiaika: 25.3.–15.5.2018. Kurssi alkaa harjoituskokeella. Ensimmäinen varsinainen kurssipäivä on ke 29.3.
  Opetusajat: ke-to 17-20, harjoituskokeet lauantaisin klo 9-14. (Vaihtoehtoinen ryhmä järjestetään ma-ti klo 17–20) (ks. viime kevään kurssikalenteri)
  HUOM! Tarjolla nyt myös päiväryhmä. Päiväryhmä järjestetään samoina päivinä kuin iltaryhmä, mutta klo 9-12 tai klo 13-16.
  Kurssipäiviä yhteensä: 18 (sis. 4 koepäivää)
  Oppitunteja yhteensä: 94 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (4 koetta koesalissa, 10 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Helsingin keskustassa rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.
  Hinta: 890 €

 • Ilmoittaudu

*) Lääkisvalmennuksen oppituntien pituus on 40 minuuttia.