LääkisTREENI – Lääketieteellisen valmennuskurssit


LääkisTREENI-valmennuskurssit ovat suosituimpia kurssejamme – ja aivan syystä. Moni lääkikseen pyrkivä henkilö on onnistunut kurssien avulla nostamaan oppimisensa uudelle tasolle ja palkintona on ollut opiskelupaikka lääkiksessä. Ilman kovaa työntekoa ei palkintoja ole tarjolla, mutta LääkisTREENI-kurssien avulla opiskelet tehokkaasti oppituntien lisäksi myös omalla ajalla.


Lääketieteellisen TREENI-valmennuskurssit – keskity oman oppimisesi maksimoimiseen

Jos haluat valmistautua lääketieteen pääsykokeisiin ammattitaitoisessa ja innostavassa ohjauksessa, mutta olet valmis opiskelemaan myös omalla ajallasi, on LääkisTREENI-valmennuskurssit erinomainen ja kustannustehokas valinta sinulle. Seuraavassa kerromme miksi.

Tehokas ajankäyttö on tärkeässä roolissa niin pääsykokeissa kuin niihin valmistautuessakin. LääkisTREENI-kurssin avulla pystyt rytmittämään opiskeluasi ja löydät keinot tehokkaaseen oppimiseen. Tehokkaasti käytetty opiskeluaika takaa sen, että ehdit myös rentoutua pääsykokeisiin valmistautuessa.

Opiskelu oppituntien lisäksi vapaa-ajalla korostuu kursseilla. Kursseilla pääset osallistumaan ammattitaitoiseen opetukseen oppitunneilla ja saat opastusta opiskeluun omalla ajalla. Itsenäinen opiskelu kehittää ongelmanratkaisutaitoa ja kotitehtävät lisäävät laskurutiinia. Pystyt paremmin aikatauluttamaan elämääsi, kun materiaalit ovat käytössäsi myös vapaa-ajalla. Valmennuskurssin avulla pystyt myös seuraamaan edistystäsi ja tarvittaessa ehdit tekemään korjausliikkeitä ennen kuin on liian myöhäistä.

Hippokampus on verkkopalvelumme, joka tarjoaa käyttöösi jatkuvasti laajenevan tehtäväpankkimme. Tehtäviä on tällä hetkellä yli tuhat, ja päivitämme palvelua säännöllisesti. Kuten kaikki opetuksemme, kannustaa verkkomateriaalimme teorian ymmärtämiseen ja omien opiskelutaitojen kehittämiseen. Emme esimerkiksi anna ohjelman päättää, että mitkä tehtävät kerrataan, vaan voit itse merkitä kerrattavat tehtävät. Samaten jokaiseen tehtävään liittyy keskustelupalsta, jolla voi vaihtaa vinkkejä ja esittää kysymyksiä.

Innostava ilmapiiri ja kokeneet opettajat pitävät huolen siitä, että huononakin päivänä opiskelu on mielekästä. Kursseillamme vallitsee loistava yhteishenki ja opettajamme pitävät huolen siitä, että jokainen henkilö saa kursseilta maksimaalisen hyödyn irti. Meidän tavoitteemme on sama kuin sinulla: lunastaa sinulle paikka lääkikseen!

Opetuksen rakenne

LääkisTREENI-valmennuskursseilla osallistut vuorovaikutteiseen ryhmäopetukseen kaksi kertaa viikossa sekä tiettyinä lauantaipäivinä järjestettäviin harjoituskokeisiin. Ryhmäopetuksessa kertaat ohjatusti lukion biologiaa, fysiikkaa ja kemiaa ja harjoittelet ongelmanratkaisua ja muita pääsykoetaitoja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Kurssipäivinä opetusta on aamupäivällä ja iltapäivät on varattu laskuharjoitteluun, jossa tukenasi on apuopettaja.

LääkisTREENI-valmennuskurssit sisältävät paljon pääsykoekysymysten kaltaisten tehtävien harjoittelua yhdessä ja itsenäisesti. Vuorovaikutteisessa opetuksessa käydään vaikeimmat asiat yhdessä läpi. Valmennuskurssin aikana työskentelet itsenäisesti kurssilla saamiesi ohjeiden mukaan ja teet harjoitustehtäviä, jotka on suunniteltu oppimistehokkuutta silmällä pitäen.

Valitse Sinulle sopiva LääkisTREENI-sarjan kurssi:

Pitkän kurssin alku sisältää suuren määrän lukion oppimäärän kertausta. Jos hallitset lukion biologian, fysiikan ja kemian, etkä koe tarvitsevasi kertausta, sopii Lyhyt kurssi sinulle loistavasti. Pitkä kurssi yhdistyy lyhyen kurssin kanssa kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Kaikki lyhyen kurssin asiat kuuluvat siis myös pitkään kurssiin.

 • Koko kevään valmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Pitkä LääkisTREENI-valmennuskurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat kerrata lukion oppimääriä ja valmistautua huolella lääketieteellisen pääsykokeeseen. Pitkä LääkisTREENI-valmennuskurssi tukee ja rytmittää opiskelua koko kevään ajan. Saat tukea oppimiseesi vuorovaikutteisesta ryhmäopetuksesta ja harjoitustehtävistä. Viikottaisen testauksen ja seitsemän simuloidun valintakokeen avulla varmistat hallitsevasi vaaditut asiat.

  Opetuksen rakenne

  Pitkän LääkisTREENI-valmennuskurssin alkuosa painottuu lukion oppimäärien kertaukseen. Tiedon soveltamista lääketieteellisen pääsykokeessa vaaditulla tavalla harjoitellaan alusta lähtien.

  Valmennuskurssin jälkimmäisellä puolikkaalla panostetaan erityisesti pääsykokeessa tarvittavien ongelmanratkaisutaitojen harjoitteluun. Lukion oppimäärien osaamista vahvistetaan edelleen, mutta asioita käsitellään syvempää soveltamista vaativien harjoitusten kautta.

  Pitkään LääkisTREENI-valmennuskurssiin kuuluu seitsemän valintakokeen kaltaista harjoituskoetta sekä pienempiä testejä oman edistymisen seuraamiseksi. Näiden kokeiden avulla varmistat taitojesi karttumisen ja sen, että hallitset asiasisällöt.

  Esitietovaatimukset

  Koska kurssi alkaa kertauksella, et tarvitse merkittäviä pohjatietoja. Jos et kuitenkaan ole lainkaan opiskellut lukion lyhytta matematiikkaa, kemiaa, fysiikkaa tai biologiaa, voi tällä valmennuskurssilla olla vaikeaa pysyä mukana.

  Jos haluat opiskella yhden tai useamman aineen alusta lähtien, tarjoavat LääkisTEHO-kurssimme siihen paremmat mahdollisuudet. Vaihtoehtoisesti voit hankkia tarvittavat perustiedot aikuislukion kursseilta tai itseopiskellen ennen valmennuskurssille ilmoittautumista.

  Kurssiaika: 12.1.–15.5.2021. Kurssia on tiettyinä arkipäivinä kello 9 alkaen, ja lisäksi seitsemänä lauantaina on simuloitu valintakoe.
  Oppitunteja yhteensä: 195 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (7 koetta koesalissa, 7 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 1650 €. Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja muut kuukausittain kurssin aikana.

  Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)
  Ilmoittaudu nyt (2 maksuerää)
  Ilmoittaudu nyt (5 maksuerää)

 • Loppukevään valmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Lyhyt LääkisTREENI-valmennuskurssi sopii sinulle, joka hallitset lukion biologian, kemian ja fysiikan, mutta haluat hioa pääsykoetaitosi huippukuntoon. Lyhyellä kurssilla testaat osaaamistasi ja varmistat harjoittelevasi oikeita asioita. Saat tukea vuorovaikutteisesta opetuksesta ja harjoitustehtävistä sekä varmistat osaavasi pääsykokeessa tarvittavat tiedot ja taidot.

  Opetuksen rakenne

  Opetus painottuu pääsykokeessa tarvittaviin ongelmanratkaisutaitoihin, laskutekniikkaan, kokonaiskuvan hahmottamiseen ja yksityiskohtien hallintaan. Lukion oppimäärien osaamista vahvistetaan kurssin aikana, mutta asioita käsitellään soveltavien harjoitusten kautta.

  Lyhyeen valmennuskurssiin kuuluu lisäksi neljä valintakokeen kaltaista harjoituskoetta sekä pienempiä kokeita oman edistymisen seuraamiseksi. Kurssi alkaa harjoituskokeella, jolla selvität oman lähtötasosi. Myöhemmillä harjoituskokeilla varmistat oman oppimisesi edistymisen ja saat palautetta siitä, mihin opiskelussa kannattaa kiinnittää huomiota. Kurssilaisena saat halutessasi henkilökohtaista apua opiskelusi suunnittelussa.

  Esitietovaatimukset

  Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme lukion biologian, kemian ja fysiikan hyvää hallintaa. Mikäli tarvitset kertausta lukion oppimäärissä, saattaa Pitkä LääkisTREENI-kurssi sopia sinulle paremmin.

  Kurssiaika: 27.3.–15.5.2021. Kurssia on tiettyinä arkipäivinä alkaen kello 9, ja lisäksi lauantaisin on simuloituja kokeita. Kurssipäivät eivät mene päällekkäin ylioppilaskirjoitusten kanssa. Kurssiaikoihin saattaa tulla muutoksia sen jälkeen, kun lääketieteen valintakokeen päivämäärä ilmoitetaan.
  Oppitunteja yhteensä: 90 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (4 koetta koesalissa, 10 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 890 € Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja mahdollinen toinen erä kurssin aikana.

  Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)
  Ilmoittaudu nyt (2 maksuerää)

HUOM! Jos kaipaat päivittäistä tukea ja henkilökohtaista opastusta pienryhmässä, suosittelemme tutustumaan LääkisTEHO-sarjan valmennuskkursseihin.

*) Lääkisvalmennuksen oppituntien pituus on 40 minuuttia.