LääkisTREENI – Lääketieteellisen valmennuskurssit


LääkisTREENI-valmennuskurssit ovat suosituimpia kurssejamme – ja aivan syystä. Moni lääkikseen pyrkivä henkilö on onnistunut kurssien avulla nostamaan oppimisensa uudelle tasolle ja palkintona on ollut opiskelupaikka lääkiksessä. Ilman kovaa työntekoa ei palkintoja ole tarjolla, mutta LääkisTREENI-kurssien avulla opiskelet tehokkaasti oppituntien lisäksi myös omalla ajalla.

Kursseillamme on korkea sisäänpääsyprosentti. Vuonna 2023 lähikurssilaisista 37,2 % pääsi lääkikseen, eikä yksikään muu kurssijärjestäjä ole ilmoittanut korkeammista prosenteista. Hakukohteesta riippuen tämä on noin seitsenkertainen mahdollisuus päästä sisään.

Kurssille kannattaa ilmoittautua tänään, sillä saat Hippokampus-verkkopalvelumme käyttöön jo ilmoittautumisen yhteydessä!

Valitse Sinulle sopiva LääkisTREENI-sarjan kurssi:

Pitkän kurssin alku sisältää suuren määrän lukion oppimäärän kertausta. Jos hallitset lukion biologian, fysiikan ja kemian, etkä koe tarvitsevasi kertausta, sopii Lyhyt kurssi sinulle loistavasti. Pitkä kurssi yhdistyy lyhyen kurssin kanssa kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Kaikki lyhyen kurssin asiat kuuluvat siis myös pitkään kurssiin.

 • Koko kevään valmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Pitkä LääkisTREENI-valmennuskurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat kerrata lukion oppimääriä ja valmistautua huolella lääketieteellisen pääsykokeeseen. Pitkä LääkisTREENI-valmennuskurssi tukee ja rytmittää opiskelua koko kevään ajan.

  Kurssin rakenne

  PLääkisTREENI tammikuu -valmennuskurssin alkuosa painottuu lukion oppimäärien kertaukseen. Tiedon soveltamista lääketieteellisen pääsykokeessa vaaditulla tavalla harjoitellaan alusta lähtien ja sen painoarvo kasvaa kevään mitaan.

  Valmennuskurssin jälkimmäisellä puolikkaalla panostetaan erityisesti pääsykokeessa tarvittavien ongelmanratkaisutaitojen harjoitteluun. Lukion oppimäärien osaamista vahvistetaan edelleen, mutta asioita käsitellään syvempää soveltamista vaativien harjoitusten kautta.

  Pitkään LääkisTREENI-valmennuskurssiin kuuluu seitsemän valintakokeen kaltaista harjoituskoetta sekä pienempiä testejä oman edistymisen seuraamiseksi. Näiden kokeiden avulla varmistat taitojesi karttumisen ja sen, että hallitset asiasisällöt.

  Esitietovaatimukset

  Koska kurssi alkaa kertauksella, et tarvitse merkittäviä pohjatietoja. Jos et kuitenkaan ole lainkaan opiskellut lukion lyhytta matematiikkaa, kemiaa, fysiikkaa tai biologiaa, voi tällä valmennuskurssilla olla vaikeaa pysyä mukana.

  Jos haluat opiskella yhden tai useamman aineen alusta lähtien, tarjoavat LääkisTEHO-kurssimme siihen paremmat mahdollisuudet. Vaihtoehtoisesti voit hankkia tarvittavat perustiedot aikuislukion kursseilta tai kohtuullisella määrällä itseopiskelua ennen valmennuskurssille ilmoittautumista.

  Kurssiaika: Vuonna 2024 kurssi alkaa viikolla 2 ja päättyy lääketieteen valintakokeeseen. Ylioppilaskirjoitusten aikana kurssilla on tauko. Kurssia on tiistaisin ja perjantaisin kello 9 alkaen, ja lisäksi seitsemänä viikonloppuna on simuloitu valintakoe.
  Oppitunnit: Pääopettajan fasilitointia 34 h, apuopettajan opetusta 150 h ja opetusvideoita 300 h
  Simuloidut valintakokeet: 8 kpl, joista 7 tehdään koesalissa ja arvostellaan
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 1990 €. Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja muut kuukausittain kurssin aikana.
  Osta nyt (1 maksuerä) Osta nyt (2 maksuerää) Osta nyt (5 maksuerää)

 • Loppukevään valmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Lyhyt LääkisTREENI-valmennuskurssi sopii sinulle, joka hallitset lukion biologian, kemian ja fysiikan, mutta haluat hioa pääsykoetaitosi huippukuntoon. Lyhyellä kurssilla testaat osaaamistasi ja varmistat harjoittelevasi oikeita asioita.

  Kurssin rakenne

  Kurssi painottuu pääsykokeessa tarvittaviin ongelmanratkaisutaitoihin, laskutekniikkaan, kokonaiskuvan hahmottamiseen ja yksityiskohtien hallintaan. Lukion oppimäärien osaamista vahvistetaan kurssin aikana, mutta asioita käsitellään soveltavien harjoitusten kautta.

  Lyhyeen valmennuskurssiin kuuluu lisäksi neljä valintakokeen kaltaista harjoituskoetta sekä pienempiä kokeita oman edistymisen seuraamiseksi. Kurssi alkaa harjoituskokeella, jolla selvität oman lähtötasosi. Myöhemmillä harjoituskokeilla varmistat oman oppimisesi edistymisen ja saat palautetta siitä, mihin opiskelussa kannattaa kiinnittää huomiota. Kurssilaisena saat halutessasi henkilökohtaista apua opiskelusi suunnittelussa.

  Esitietovaatimukset

  Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme lukion biologian, kemian ja fysiikan hyvää hallintaa. Mikäli tarvitset kertausta lukion oppimäärissä, saattaa pitkä LääkisTREENI-kurssi sopia sinulle paremmin.

  Kurssiaika: Kurssi alkaa viikolla 24 ja päättyy valintakokeeseen. Kurssipäivät ovat tiistai ja perjantai kello 9 alkaen.
  Oppitunteja: Pääopettajan fasilitointia 16 h, apuopettajan opetusta 70 h ja opetusvideoita 300 h
  Simuloidut valintakokeet: 8 kpl, joista 4 tehdään koesalissa ja arvostellaan
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 1250 € Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja mahdollinen toinen erä kurssin aikana.

HUOM! Jos kaipaat päivittäistä tukea ja henkilökohtaista opastusta pienryhmässä, suosittelemme tutustumaan LääkisTEHO-sarjan valmennuskursseihin.

Lääketieteellisen TREENI-valmennuskurssit – keskity oman oppimisesi maksimoimiseen

Jos haluat valmistautua lääketieteen pääsykokeisiin ammattitaitoisessa ja innostavassa ohjauksessa, mutta olet valmis opiskelemaan myös omalla ajallasi, on LääkisTREENI-valmennuskurssit erinomainen ja kustannustehokas valinta sinulle. Seuraavassa kerromme miksi.

Tehokas ajankäyttö on tärkeässä roolissa niin pääsykokeissa kuin niihin valmistautuessakin. LääkisTREENI-kurssin avulla pystyt rytmittämään opiskeluasi ja löydät keinot tehokkaaseen oppimiseen. Tehokkaasti käytetty opiskeluaika takaa sen, että ehdit myös rentoutua pääsykokeisiin valmistautuessa.

Opiskelu oppituntien lisäksi vapaa-ajalla korostuu kursseilla. Kursseilla saat ammattilaisen vinkit tehokkaaseen itseopiskeluun ja käyttöösi huomattavasti laajemman LääkisTEHO-kurssin opetuksen videoina. Itsenäinen opiskelu kehittää ongelmanratkaisutaitoa ja kotitehtävät lisäävät laskurutiinia. Pystyt paremmin aikatauluttamaan elämääsi, kun materiaalit ovat käytössäsi myös vapaa-ajalla. Valmennuskurssin avulla pystyt myös seuraamaan edistystäsi ja tarvittaessa ehdit tekemään korjausliikkeitä ennen kuin on liian myöhäistä.

Kannustamme kurssilaisten väliseen yhteistyöhön.. Kokemuksemme mukaan toimivan ja aktiivisen opiskeluporukan löytäminen jopa kaksinkertaistaa sisäänpääsymahdollisuudet.

Hippokampus on verkkopalvelumme, joka tarjoaa käyttöösi jatkuvasti laajenevan tehtäväpankkimme, täydelliset fysiikan, biologian ja kemian tehtävämateriaalit sekä opetustallenteita. Tehtäviä on tällä hetkellä yli kymmenen tuhatta, ja päivitämme palvelua säännöllisesti. Kuten kaikki opetuksemme, kannustaa verkkomateriaalimme teorian ymmärtämiseen ja omien opiskelutaitojen kehittämiseen. Emme esimerkiksi anna ohjelman päättää, että mitkä tehtävät kerrataan, vaan voit itse merkitä kerrattavat tehtävät. Samaten jokaiseen tehtävään liittyy keskustelupalsta, jolla voi vaihtaa vinkkejä ja esittää kysymyksiä.

Innostava ilmapiiri ja kokeneet opettajat pitävät huolen siitä, että huononakin päivänä opiskelu on mielekästä. Kursseillamme vallitsee loistava yhteishenki ja opettajamme pitävät huolen siitä, että jokainen henkilö saa kursseilta maksimaalisen hyödyn irti. Meidän tavoitteemme on sama kuin sinulla: lunastaa sinulle paikka lääkikseen!

Kurssin rakenne

LääkisTREENI-valmennuskursseilla on kaksi kurssipäivää viikossa. Nämä koostuvat opettajan fasilitoinnista, kurssilaisten yhteisestä opiskelusta ja laskuharjoituksista, joissa paikalla on apuopettaja vastaamassa kysymyksiin.

Kurssilaisena saat käyttöösi tallenteet huomattavasti laajemman LääkisTEHO-kurssin opetuksesta. Tallenteet tulevat käyttöön jo kurssin alkua edeltävät ajalta, ja sisältävät myös tasoryhmäopetusta. Jos siis kaipaat tukea erityisesti perinnöllisyystieteen tehtäviin, voit aloittaa tason yksi opetuksesta. Jos Mendelin lait ovat tuttuja, voit siirtyä suoraan tason kaksi tai kolme videoon.

Kurssiin sisältyy laajuudesta riippuen neljä tai seitsemän täysimittaista arvosteltua harjoituskoetta. Kokeemme seuraavat tarkasti oikeiden kokeiden tehtävätyyppejä, mutta korostamme niissä soveltamisen merkitystä. Tarkoituksena on, että oikea lääketieteen valintakoe tuntuu kurssin jälkeen helpolta.

Kurssien ehdot

Kurssien järjestämisen ja osallistumisen ehtoihin voi tutustua täällä.