Ilmainen tutustumisvalmennus

Jos olet epävarma siitä, mikä valmennuskurssi sinulle parhaiten sopii tai jos muuten tarvitset apua opiskelusi suunnittelussa, voit varata meiltä henkilökohtaisen tutustumisvalmennukseen.

Mitä tutustumisvalmennukseen kuuluu

Tutustumisvalmennuksessa saat ammattivalmentajamme henkilökohtaisen ja tehokkaan valmennustapaamisen, jossa voidaan keskittyä siihen, mikä sinulle on pääsykoevalmentautumisessa kaikkein tärkeintä. Voit saada valmennusta esim. lukutekniikassa, laskutekniikassa, ajan hallinnassa tai stressin hallinnassa. Voimme tehdä yhdessä sinulle henkilökohtaisen lukusuunnitelman, joka auttaa sinua aloittamaan valmentautumisen jo syksyllä.

Tutustumisvalmennus järjestetään tiloissamme Helsingin keskustassa. Halutessasi voit sopia tutustumistapaamisen pidettäväksi myös puhelimitse tai Zoomissa.

Jos sinulle tutustumisvalmennus jälkeen tulee vielä kysyttävää valmennuskursseista, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin sähköpostitse ja puhelimitse.

Varaa tutustumistapaaminen

Kesto: noin 1 h – 1,5 h (tarvittaessa voidaan jatkaa vähän pitempäänkin)
Hinta: Ilmainen
Paikka: Helsingin keskustassa, Zoomissa tai puhelimessa
Ajan sopiminen: puhelimitse (040-5456 998) tai sähköpostitse (). Voit myös jättää yhteystietosi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.