Yksityisvalmennus

Yksityisvalmennus on tehokas tapa keskittyä juuri niihin asioihin, jotka ovat juuri sinun pääsykoemenestyksesi kannalta kaikkein tärkeimpiä. Molemmat yksityisvalmentajamme ovat opetuksen ammattilaisia ja intohimoisia opetusmenetelmien kehittäjiä, jotka ovat itsekin läpäisseet lääkiksen pääsykokeen ja ovat erikoistuneet nimenomaan Lääkiksen pääsykokeessa tarvittavien taitojen valmentamiseen.

Voit sopia yksityisvalmennuksesta ottamalla suoraan yhteyttä siihen opettajaan, jolta haluat yksityisvalmennusta. Yksityisvalmennusta tarjoavat seuraavat opettajamme:

Joonas Mäkinen - Lääketieteellisen yksityisvalmennus

Joonas Mäkinen

Yksityisvalmennusta matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian asiasisällöissä. Onko jokin aihepiiri, jota et yrityksestä huolimatta ole kunnolla sisäistänyt? Tai onko jokin tehtävä, joka ei millään aukea? Joonas selittää kaikki lääketieteellisen pääsykoeaiheisiin liittyvät asiat todella selkeästi ja ymmärrettävästi. Joonas on erityisen taitava osaamiseen jääneiden aukkojen kartoittamisessa ja paikkaamisessa.

Hinta: 95 € / 120 min tapaaminen (maksetaan tapaamisen yhteydessä käteisellä tai maksukortilla)
Puhelinnumero: 040 700 5190
Sähköposti:
Opetuspaikka: Helsingin Etu-Töölössä (Caloniuksenkatu 9 D)
Ajan varaaminen puhelimitse tai sähköpostitse

Sampo Tiensuu - Lääketieteellisen yksityisvalmennus

Sampo Tiensuu

Yksityisvalmennusta opiskelutekniikassa sekä psyykkistä valmennusta mm. stressin hallinnassa huolellisuuden parantamisessa, laskunopeuden kehittämisessä ja ongelmanratkaisutaidoissa.

Hinta: 155 € / 120 min tapaaminen
Puhelinnumero: 040 501 5231
Sähköposti:
Opetuspaikka: Helsingin Kampissa
Tiedustelut vapaista opetusajoista puhelimitse tai sähköpostitse