Kurssipaikka Cranium

Lääkisvalmennuksen kurssipaikka sijaitsee Töölössä, Helsingin sydämessä. Kurssipaikka kantaa nimeä Cranium. Lääkisvalmennus muutti Craniumiin vuoden 2018 tammikuussa ja siitä lähtien on Töölössä valmistauduttu päämäärätietoisesti lääketieteen pääsykokeisiin.

Hyödynnä kurssitiloja

Craniumilla pääset valmistautumaan pääsykokeisiin innostavassa ympäristössä. Kurssitiloissa on ohjatun opetuksen lisäksi mahdollisuus opiskella itsenäisesti. Voit siis saapua paikalle myös opetuksen ulkopuolella ja opiskella kurssitovereiden kanssa. Ryhmässä opiskeleminen on tehokasta ja myös huomattavasti mielekkäämpää!

Keittiö käytössäsi

Nälkäisenä opiskelusta ei tule mitään. Craniumilla ei nälässä tarvitse olla, sillä kurssipaikan keittiössä voit säilyttää eväitä ja valmistaa pikkupurtavaa. Jos kahvin tai teen himo iskee, löydät keittiöstä apua myös tähän ongelmaan – ja täysin ilmaiseksi. Töölöstä löytyy myös monia laadukkaita ravintoloita, jos haluat opiskelutovereiden kanssa viettää rentouttavan lounashetken.

Oppimateriaaleja ja vastauksia kysymyksiin

Craniumilta löydät myös pienen valikoiman oppikirjoja, joihin voit tutustua paikan päällä. Voit myös syventää oppimaasi asiaa tutustumalla paikan päältä löytyviin kasveihin tai purettuihin sähkölaitteisiin. Opetuksien välissä voit nykäistä valmentajaamme hihasta ja kysyä häneltä apua kysymyksiin.

Katso Craniumin esittelyvideo

Näin pääset perille

Virallinen osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 18

Sisäänkäynti: Töölöntorinkatu 2 B, Oma ulko-ovi Töölöntorinkadun ja Döbelninkadun kulmassa. Oven vieressä on kyltti, jossa lukee Cranium.

Julkisilla kulkuneuvoilla: Bussit 38, 40 63, 218, 235, 321, 322, 332, 345, 411, 415, 421 ja 436 tuovat Hesperian puiston pysäkille, josta kävelee 350m kurssipaikalle.

Lasipalatsin edestä pääsee raitiovaunuilla 10, 4 ja 2 Hesperian puiston pysäkille.

Raitiovaunu 1 lähtee myös Lasipalatsin edestä ja se tuo Apollonkadun pysäkille, josta kävelee kurssipaikalle n. 250m.

Lisää tietoa tarjoaa www.reittiopas.fi

Omalla autolla: Hesperiankatujen varrella on maksullisia parkkipaikkoja omalla autolla saapuville. Myös Töölöntorin ympäristössä on runsaasti parkkipaikkoja.