LääkisTEHO – Lääketieteen valmennuskurssit pienryhmässäLääkisTEHO -sarjan lääketieteen valmennuskursseilla saat Suomen parasta pääsykoevalmennusta. Tämän todistavat korkeat sisäänpääsyprosentit sekä erittäin tyytyväiset opiskelijat.

Suomalaisiin lääketieteen tiedeukuntiin tähtäävillä kursseillamme on Suomen paras sisäänpääsyprosentti. Vuonna 2019 se oli 37 %, eikä yksikään muu kurssijärjestäjä ole ilmoittanut korkeammista prosenteista. Vuoden 2019 luku oli lähellä pitkän aikavälin keskiarvoamme.

Tällä hetkellä lähdemme siitä, että laumasuoja koronavirusta vastaan saavutetaan kesällä 2021 ja kurssimme ovat siten lähiopetusta.


TEHO takuu:

Jos et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, voit seuraavana vuonna kerrata kurssin puoleen hintaan tai saada lisävalmennusta ilmaiseksi. Lue lisää

TEHO 100% tyytyväisyyslupaus:

Olemme varmoja, että tulet pitämään kurssistamme ja kokemaan sen hyödylliseksi. Siksi lupaamme seuraavan tyytyväisyystakuun: jos osallistut kaikille opetuskerroille ensimmäisen viikon tai kahden viikon aikana etkä ole tyytyväinen opetukseen, saat rahasi takaisin. Lue lisää

TEHO kaverialennus:

Kavereiden kanssa opiskelu on aina mukavampaa. Nyt siitä saa lisäksi rahallista hyötyä. Ilmoittautuessa kurssille yhden tai useamman kaverin kanssa, voitte saada alennusta jopa 15%. Lue lisää

Tehokurssien edut ja hyödyt


LääkisTEHO-kurssit ovat olleet erittäin suosittuja hakijoiden keskuudessa ja monet ovatkin saaneet opiskelupaikan lääketieteellisestä kurssien avulla. Mistä kurssien suosio ja korkeat sisäänpääsyprosentit sitten johtuvat?

Pienryhmät takaavat opiskelijoille laadukkaan ja henkilökohtaisen opetuksen. Jokaisen opiskelijan kysymykset saavat vastauksen ja hankaliin kokonaisuuksiin pystytään pureutumaan ajan kanssa. Ryhmät ovat kooltaan noin 9 henkeä ja näin ollen etenemistahtia pystytään muokkaamaan ryhmäläisille sopivaksi. Tavallinen kurssiviikko alkaa kurssin yhteisellä opetuksella ja myöhemmin viikolla kukin kurssilainen voi joustavasti valita itselleen sopivan tasoisen ryhmän käsiteltävän aiheen mukaan.

Harjoituskokeet lisäävät rutiinia. Meillä kokeet eivät ole vain osaamisen mittaamista, vaan tärkeä oppimmismenetelmä. Harjoituskokeen tuloksissa on paljon muutakin kiinnostavaa kuin yhteispistemäärä.

Laskunopeus, ongelmanratkaisu ja paineensietokyky ovat isossa osassa pääsykokeissa. Aikaa ei ole tuhlattavaksi ja sen vuoksi LääkisTEHO -kursseilla laskunopeuteen sekä ongelmanratkaisukykyyn panostetaan. Paineensietokyky kehittyy rutiinin kasvaessa ja pääsykokeessa opiskelija pystyy parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Hippokampus on verkkopalvelumme, joka tarjoaa käyttöösi jatkuvasti laajenevan tehtäväpankkimme. Tehtäviä on tällä hetkellä yli kymmenen tuhatta, ja päivitämme palvelua säännöllisesti. Kuten kaikki opetuksemme, kannustaa verkkomateriaalimme teorian ymmärtämiseen ja omien opiskelutaitojen kehittämiseen. Emme esimerkiksi anna ohjelman päättää, että mitkä tehtävät kerrataan, vaan voit itse merkitä kerrattavat tehtävät. Samaten jokaiseen tehtävään liittyy keskustelupalsta, jolla voi vaihtaa vinkkejä ja esittää kysymyksiä.

Opiskelu on hauskaa ja innostavaa kursseillamme. Pienryhmätyöskentelyn ansiosta saat uusia kavereita ja pystytte sparraamaan toinen toisianne. Yhdessä opiskelu on mielekäkämpää kuin yksin ja näin ollen oppimistulokset ovat parempia. Nauraminen muuttaa aivojen toimintaa ja helpottaa oikeanlaisen muistijäljen syntymistä.

Ennakkomateriaali on käytössä vuoden 2021 lääketieteen valintakokeessa. Materiaali julkaistaan kuukautta ennen koetta, joten viimeisten viikkojen aikana kurssin opetuksesta huomattava osa on materiaalin läpikäyntiä. Ennakkomateriaalista tehdään myös kurssilaisia varten erillinen selityksillä ja tarkennuksilla varustettu versio.

Laadun varmistamiseksi Teho-sarjan kursseillamme on rajattu määrä paikkoja. Kannattaa siis varata paikka ajoissa.


Löydä sinulle sopiva LääkisTEHO-sarjan kurssi:

 • Kattavin kurssimme

  LääkisTEHO, heinäkuu on ainutlaatuinen koko lukuvuoden lääketieteellisen valmennuskurssi sinulle, joka haluat aloittaa valmistautumisen hyvissä ajoin ja mahdollisesti aivan alusta. Heinäkuun kurssilla ei edellytetä mitään esitietoja, ja voit hyvin tulla kurssille, vaikka et olisi käynyt lukiota etkä olisi koskaan opiskellut fysiikkaa, kemiaa tai biologiaa. Tämän valmennuskurssin tarkoituksena on, että voit lähteä täysin nollatasolta ja sinulla on mahdollisuus saada opiskelupaikka lääketieteellisestä keväällä 2022.

  Esitietovaatimukset

  Kurssilla ei ole varsinaisia esitietovaatimuksia. Edellytyksenä on kuitenkin hyvä suomen kielen taito ja peruslaskutoimitusten (yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolasku) osaaminen.

  Toinen välttämätön asia on se, että sinulla on aikaa opiskeluun. Aivan ehdoton minimi on, että sinulla on joka viikko 25 tuntia aikaa itsenäiseen opiskeluun kurssiopetuksen lisäksi. Suosittelemme kuitenkin suurempaa tuntimäärää. Parhaan hyödyn saat, jos varaat 40 tuntia opiskeluaikaa kurssiopetuksen lisäksi.

  Kurssin aikana on mahdollista käydä osa-aikseisesti töissä, kunhan opiskeluun jää riittävästi aikaa. Jos aiot käydä kokoaikaisesti töissä kurssin ohessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä ja sopimaan tutustumistapaamisen ennen kurssin varaamista, jotta voimme yhdessä miettiä, onko opiskelusuunnitelmasi realistinen. Kurssin yhdistäminen kokoaikaiseen työskentelyyn voi olla mahdollista, mutta se vaatii huolellista suunnittelua.

  Tämä kurssi sopii sinulle myös, jos olet käynyt lukion ja opiskellut fysiikkaa, kemiaa tai biologiaa, mutta haluat käydä asiat uudestaan ja varmistaa osaamisesi aivan perusasioista lähtien, koska parusteiden vahva hallinta on pääsykokeen kannalta tärkeää. Jos kuitenkin lukion matematiikan, fysiikan ja kemian osaamisesi on vähintään kouluarvosanan 9 tasoa, tämä kurssi ei luultavasti sovi sinulle, vaan suosittelemme ennemmin syyskuussa alkavaa kurssia, jossa on myös vaativampi tasoryhmä.

  Kurssiaika: 19.7.2021–21.5.2022. Täsmällinen lopetuspäivä riippuu lääketieteen valintakokeen päivämäärästä. Kurssin alussa kurssipäivät ovat maanantai ja torstai kello 9-15. Ryhmäjako ja aikataulu uudistetaan syyskuussa, ja vuonna 2022 kurssi jatkuu LääkisTEHO tammikuu -kurssina.
  Oppitunteja yhteensä: 620 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (8 koetta koesalissa, 6 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 7700 €
  Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja seuraavat kuukausittain kurssin alkamisen jälkeen. Lääkärin keskipalkalla tienaat kurssimaksun verran 24 työpäivässä. ***)

  Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)
  Ilmoittaudu nyt (5 maksuerää)
  Ilmoittaudu nyt (10 maksuerää)

 • Kattava koko lukuvuoden kurssi

  LääkisTEHO syyskuu on tehokas koko lukuvuoden lääketieteellisen valmennuskurssi sinulle, joka haluat aloittaa valmistautumisen hyvissä ajoin ja kerrata lukion oppimäärät perusteellisesti. Tällä valmennuskurssilla aloitat perusasioilla syksyn pienryhmässä ja osallistut sen jälkeen pitkän LääkisTEHO tammikuu -kurssin opetukseen vuonna 2021.

  Esitietovaatimukset

  Syyskuussa alkavalla Tehokurssilla ei ole varsinaisia esitietovaatimuksia, mutta pääsykoevaatimuksiin kuuluvien lukiokurssien opiskelemisesta etukäteen on ehdottomasti hyötyä. Jos aloitat yhden tai useamman lukioaineen opiskelun kurssilla täysin alusta, suosittelemme, että tulet tutustumistapaamiseen ennen kurssille ilmoittautumista, niin voidaan varmistaa, että kurssi on sopiva sinulle.

  Kurssiaika 14.9.2021–21.5.2022. Opetus on syyskaudella kahtena arkipäivänä viikossa kello 9-15. Ensimmäisillä viikoilla on tarvittaessa poikkeusaikataulu, jotta kurssipäivät eivät mene päällekkäin ylioppilaskokeiden kanssa. Kurssin tarkka loppumisaika riippuu pääsykokeen päivämäärästä. Vuonna 2022 kurssi jatkuu Teho tammikuu -kurssina.
  Oppitunteja yhteensä: 503 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (8 koetta koesalissa, 6 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 6150 €
  Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja seuraavat kuukausittain kurssin alkamisen jälkeen. Lääkärin keskipalkalla tienaat kurssimaksun verran 16 työpäivässä. ***)

  Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)
  Ilmoittaudu nyt (4 maksuerää)
  Ilmoittaudu nyt (8 maksuerää)

 • Koko kevään pienryhmävalmennuskurssi lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle

  Tammikuussa alkavan tehokurssin aluksi kertaamme yhdessä lukion biologian, kemian ja fysiikan oppimäärät. Loppupuolella keskitymme pääsykoetyyppisten tehtävien ja soveltavan ongelmanratkaisun harjoitteluun. Lisäksi varmistamme, että stressinhallintakykysi sekä ongelmanratkaisutaitosi ovat huipputasolla pääsykoepäivänä.

  Esitietovaatimukset

  Tammikuun LääkisTEHO-valmennuskurssilla sinulle on varattu 10 viikkoa pelkästään lukion kemian, fysiikan ja biologian oppimäärien kertaukseen, joten kurssin alussa sinun ei tietenkään tarvitse osata asioita täydellisesti. Jos sinulla kuitenkin on suuria puutteita lukion oppimäärien hallinnassa, suosittelemme, että osallistut pitemmille kursseillemme tai otat yhteyttä ja tulet tutustumisvalmennukseen ennen kuin ilmoittaudut kurssille.

  Kurssiaika: Kurssi alkaa vuonna 2022 viikolla 2 ja päättyy lääketieteen valintakokeeseen. Opetusta on arkipäivisin kello 9-16. Kunkin kurssilaisen täsmälliset kurssipäivät riippuvat pienryhmäjaosta. Kurssilla on tauko ylioppilaskirjoitusten aikaan.
  Oppitunteja yhteensä: 340 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (7 koetta koesalissa, 7 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Töölöntorinkatu 2b. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 3950 €
  Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja seuraavat kuukausittain kurssin alkamisen jälkeen. Lääkärin keskipalkalla tienaat kurssimaksun verran 12 työpäivässä. ***)

  Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)
  Ilmoittaudu nyt (2 maksuerää)
  Ilmoittaudu nyt (6 maksuerää)

 • Loppukevään pienryhmävalmennuskurssi pääsykoetaitojen tehokkaaseen hallintaan

  LääkisTEHO huhtikuu on intensiivinen seitsemän viikon loppukiri sinulle, joka hallitset lukion oppimäärät hyvin ja haluat varmistaa menestyksesi pääsykokeessa. Olet päättänyt, että et pelkästään hae, vaan myös pääset sisään. Tällä kurssilla harjoittelet juuri niitä taitoja, joita pääsykokeessa menestymiseen tarvitaan. Kurssi alkaa ylioppilaskirjoitusten jälkeen starttipäivällä 3.4.

  Tällä kurssilla opit mm.

  • soveltamaan tietoa pääsykoetyyppisissä kysymyksissä
  • työskentelyä paineen alla
  • hermojen hallintaa sellaisissa tilanteissa, kun aikaa on yksinkertaisesti liian vähän
  • laskurutiinia
  • hiomaan pois tarpeettomat huolimattomuusvirheet vastauksistasi
  • saamaan selvää monimutkaisista ja epäselvistäkin tehtävänannoista
  • erottamaan olennaiset asiat epäolennaisista
  • muistitekniikoita pienten yksityiskohtien ja nippelitietojen muistamiseksi
  • ajanhallintaa

  Valmennuskurssiin kuuluu mm.

  • 7 viikkoa intensiivistä pääsykoeharjoittelua
  • 5 tunnin simuloitu valintakoe joka toinen viikko (yhteensä 4 koetta)
  • Runsaasti soveltavia tehtäviä
  • Ongelmanratkaisun harjoittelua ryhmätyöskentelynä
  • Aineistoharjoittelua

  Kurssiaika: Kurssi alkaa vuonna 2022 viikolla 13 ja päättyy lääketieteen valintakokeeseen. Opetusta on arkipäivisin kello 9-16. Kunkin kurssilaisen täsmälliset kurssipäivät riippuvat pienryhmäjaosta. Kurssi ei mene päällekkäin ylioppilaskirjoitusten kanssa.
  Oppitunteja yhteensä: 155 *)
  Simuloidut valintakokeet: 14 kpl (4 koetta koesalissa, 10 koetta itsenäisesti tehtäväksi)
  Kurssipaikka: Pohjoinen Hesperiankatu 15. Kurssipaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
  Hinta: 2100 €
  Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja seuraavat kuukausittain kurssin alkamisen jälkeen. Lääkärin keskipalkalla tienaat kurssimaksun verran 6,5 työpäivässä. ***)

  Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)
  Ilmoittaudu nyt (2 maksuerää)
  Ilmoittaudu nyt (4 maksuerää)

  Kävin aiemmin toisen valmennuskurssin, mutta valitsin tänä vuonna Lääkisvalmennuksen lähinnä pienryhmäopetuksen takia. Aikaisemmin fysiikka oli suuri heikkouteni mutta Lääkisvalmennuksen opetus avarsi maailmaani ja kaavojen sijoittamisen sijaan opin oikeasti ymmärtämään fysiikkaa hyvien demonstraatioiden ja erilaisten opetusmenetelmien vuoksi. Tilanteet täytyi itse oppia hahmottamaan ja opettajilta sai siihen apua. Lisäksi sain ryhmätöiden avulla kurssilta todella hyviä kavereita joiden kanssa tsemppasimme toisiamme loppuun asti ja tämäkin oli korvaamaton apu. Simuloidut kokeet olivat loistavia ja niiden avulla pääsi seuraamaan omaa tasoaan ja kehittymistään. Pienryhmäopetuksessa keskityttiin jokaisen haasteisiin ja tästä oli myös erittäin suuri apu. Oli myös hyvä kun oli tarjolla vaihtoehtoista opetusta, jos esim. fysiikan joku osa-alue oli hyvin hallussa pääsi suoraan harjoittelemaan vaikeita asioita eikä tarvinnut niitä perusasioita kertailla. Biologiassakin keskityttiin niihin hankaliin asioihin joihin suurin osa kaipasikin apua. Suosittelen Lääkisvalmennuksen kurssia kaikille lähtötasosta riippumatta, jokainen saa kurssilla opetusta josta on itselle eniten hyötyä!
  –Iida, joka opiskelee nyt lääkiksessä


  Kehnosti suoritetun lukion, maisterintutkinnon ja parin mafyvuoden jälkeen löysin lääkisTEHO-kurssin ja en kyllä ilman sitä olisi päässyt ultimaattiseen haaveeseeni eli eläinlääkikseen. Olen allerginen luennoille, mutta lääkisvalmennuksen kursseilla ei tarvinnut sellaisia pelätä vaan pohdittiin juttuja yhdessä ja aivojen oli pakko raksuttaa kursseilla niin että otsaan sattui. Mentaalivalmennukset oli mulle se tärkein juttu, niistä sai tosi paljon apua panikointiin, sähläykseen ja siihen että sain itsestäni parhaan tuloksen irti. Opetus oli sellaista että todella oppi vähän laajemmin tajuamaan luonnontieteitä ja etenkin bilsassa se oli suuri apu kun ei vaan ulkoa opetellut asioita vaan muisti ne siksi kun tajusi mistä kyse. Ja yks paras juttu kurssissa – aina sai apua joko opeilta tai kurssikavereilta kun oli niin hyvä yhteishenki. Jos en olisi niin super onnellinen että pääsin sisään niin melkein haluaisin kokea uudelleen kivan valmennuskurssikevään. Enemmän kun suosittelen lääkisvalmennuksen kursseja!
  –Riikka, joka opiskelee nyt eläinlääkiksessä


  Aloitin lääkiksen pääsykokeeseen lukemisen 3 vuotta sitten tavoitteenani päästä sisään pelkillä itseopiskelumateriaaleilla. Huolimatta kaikista harjoituskoepaketeista, lisämateriaaleista ja 2 vuoden intensiivisestä lukemisesta jäin 30 pisteen päähän alimmasta sisäänpääsyrajasta, vaikka hain kaikkiin kaupunkeihin opiskelemaan. Totesin, että tarvitsen apua ja otin yhteyttä Lääkisvalmennuksen. Kurssivaihtoehtoja oli paljon, mutta valitsin LääkisTeho erityispitkä -kurssin, sillä halusin antaa kaikkeni kokeeseen valmistautumisessa. Koska tietotasoni oli jo melko korkea entuudestaan, en kurssin lopussa kokenut saaneeni 30 pisteen verran lisätaitoja ja epäilin menestystäni pääsykokeessa. Pääsin kuitenkin kirkkaasti sisään Turun yleiselle linjalle ja pisteen päähän Helsingin rajasta, mikä kertoo sen, että kurssi oli tehnyt todella paljon hiljaista työtä aivoissani mm. laskurutiinin ja nopeuden saralla. Siksi suosittelen Lääkisvalmennusta: pääsykokeessa menestyminen on muutakin kuin tiedon osaamista ja soveltamista ja Lääkisvalmennuksessa opettajat tietävät, miten näitä muita taitoja treenataan.
  –Sara, joka opiskelee nyt lääkiksessä


  Hain lääkikseen toista kertaa ja päätin ottaa valmennuskurssin opiskelun tueksi tänä vuonna. Valitsin lääkisvalmennuksen, koska se vaikutti tosi hyvälle eikä ryhmäkoot olleet liian isoja. Parasta oli ryhmähenki ja opettajat olivat myös erittäin osaavia. Sain kurssilta myös muutaman ystävän, joiden kanssa tulen olemaan yhteyksissä vaikka kurssi onkin loppu. Meillä oli aina hauskaa, mikä teki opiskelusta paljon mielekkäämpää! Suosittelen lääkisvalmennusta oikeastaan ihan kaikille, joista tuntuu siltä että lääkis on se oma juttunsa!
  –Yang, joka opiskelee nyt lääkiksessä


Kaikkiin LääkisTEHO-valmennuskursseihin kuuluu:

 • Paljon soveltavien tehtävien harjoittelua
 • Harjoitusta laskunopeudessa ja ongelmanratkaisussa
 • Henkilökohtainen ohjaus opiskelutekniikassa
 • Simuloidut valintakokeet, joita valmennuskurssin loppupuolella on joka toinen viikko
Valtteri, Tino ja fenyylialaniini

Opetuksen rakenne:

LääkisTEHO-kursseilla opiskelet tehokkaasti pienryhmissä keskiviikkoisin ja torstaisin. Maanantaisin ja tiistaisin opiskelet isommassa ryhmässä, jossa on mukana useampi pienryhmä samaan aikaan. Sunnuntaisin järjestetään ylimääräistä opetusta ja tehdään aineistoharjoitteluita. Sunnuntaiopetuksen aiheet valitaan tarpeen mukaan eli opiskelijoilla on mahdollisuus kertoa mikä osa-alue tarvitsisi lisähuomiota.

Tehokurssin aluksi opit:

 • lukemaan nopeasti ja tehokkaasti,
 • käyttämään toimivia muistitekniikoita niin, että luettu asia jää mieleesi,
 • muodostamaan selkeän kokonaiskuvan oppimistasi asioista,
 • testaamaan ja seuraamaan omaa edistymistäsi,
 • muokkaamaan opiskelusuunnitelmaasi edistymisesi mukaan.
Itsenäinen opiskelu alkaa tuottamaan tulosta ja sinun on helpompi hahmottaa mihin kannattaa keskittyä opiskellessa. Opit pitämään ajatuksesi olennaisessa ja keskittymiskykysi kehittyy.

LääkisTEHO-valmennuskurssien opetusohjelmaan kuuluu:

 • Lukion oppimäärän kertaus valmennuskurssin pohjaksi
 • Paljon laskuharjoituksia
 • Aineistoharjoittelua
 • Vaikeimpien asioiden kertausta
 • Edistymisen seuranta pikatesteillä
 • Suuri määrä simuloituja valintakokeita

Kurssien ehdot

Kurssien järjestämisen ja osallistumisen ehtoihin voi tutustua täällä.

TEHO takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa voit joko kerrata saman kurssin seuraava vuonna puoleen hintaan tai 1) Osallistua mihin tahansa TREENI-sarjan kurssiin ilmaiseksi (Lääkisteho erityispitkä, LääkisTEHO pitkä ja LääkisTEHO yksilö) 2) Osallistua osallistua neljään simuloituun valintakokeeseen ilmaiseksi (LääkisTEHO intensiivi). (Takuu koskee vain uusia kurssitilauksia. Jos osallistut kurssille hyödyntäen aikaisemman vuoden takuuta, ei tästä kurssista synny enää takuuoikeutta kolmannelle vuodelle, ellei asiasta ole erikseen ilmoitettu.)

TEHO tyytyväisyyslupaus: Mikäli osallistut jokaiselle opetuskerralle ensimmäisen kahden viikon aikana (LääkisTEHO, intensiivi -kurssilla yhden viikon aikana), etkä siitä huolimatta ole tyytyväinen opetuksen tasoon, voit halutessasi keskeyttää kurssin ja palauttaa kaikki kurssilla saamasi materiaalit, jolloin palautamme sinulle maksamasi kurssimaksun kokonaisuudessaan. Jos haluat rahasi takaisin, sinun on ilmoitettava siitä ennen kuin kaksi viikkoa kurssin alkuhetkestä on kulunut. (Tietysti arvostamme sitä, että kerrot tyytymättömyydestäsi jo aikaisemmin, niin meillä on mahdollisuus tehdä jotain opetuksen toimivuuden parantamiseksi kohdallasi.)

TEHO kaverialennus: kahden porukka -5%, kolmen porukka -10%, neljän porukka tai isompi -15%. Kaverialennuksen saamiseksi ilmoita kavereidesi nimet lisätietokentässä ja valitse vähintään 2 maksuerää. Saat hyvityksen viimeisessä maksuerässä. Kaverialennukseen oikeuttavat kaverisi voivat osallistua mille tahansa LääkisTEHO-sarjan kurssille. Kaverialennus lasketaan kurssin normaalihinnasta, eikä se koske jo alennettuja hintoja ellei erikseen ole toisin sanottu. Porukan koostumus määräytyy sen mukaan, mitä ensimmäinen ilmoittautuja kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään, eikä porukkaan voi ilmoittautua lisää henkilöitä tämän jälkeen.

Sisäänpääsyprosentit: Koko Lääkisvalmennuksen historian aikana vuosina 2013–2016 kaikista LääkisTEHO-sarjan kurssin käyneistä 37,50% on saanut haluamansa opiskelupaikan heti kurssin jälkeen. Viimeistään seuraavana vuonna kurssin päättymisen jälkeen on päässyt sisään 60,47% kurssilaisista. Sisäänpääsyprosenteissa esiintyy luonnollisesti satunnaisvaihtelua esimerkiksi kurssilaisten lähtötasosta riippuen. Parhaimmillaan yksittäisen kurssin sisäänpääsyprosentti on ollut 75%.

Luvut ovat todellisia tilastollisia arvoja, joihin on laskettu mukaan kaikki LääkisTEHO-sarjan kurssin käyneet. Kurssi on laskettu käydyksi, jos oppilas on jatkanut kurssin loppuun asti ja osallistunut vähintään puoleen opetuskerroista ja vähintään puoleen simuloiduista kokeista. Oppilaat, jotka ovat osallistuneet LääkisTEHO-sarjan kurssille useampana vuonna, on laskettu tilastoihin erikseen kutakin vuotta kohden. Jos joku on esimerkiksi käynyt kurssin kahteen kertaan ja päässyt toisella kerralla, on hänet laskettu kerran ”ei sisään päässeiden” joukossa ja kerran ”sisään päässeiden” joukossa.

*) Lääkisvalmennuksen oppituntien pituus on 40 minuuttia.

***) Arviot perustuvat Lääkäriliiton julkaisemaan tilastoon, jonka mukaan lääkärin keskipalkka vuonna 2016 oli 6547 euroa. Laskennallisesti on oletettu, että kuukaudessa on keskimäärin 20 työpäivää, jolloin päiväpalkaksi on oletettu kuukausipalkka jaettuna 20:llä. Veroja ei ole vertailussa huomioitu. Kokonaisansioista riippuen todellinen