Lääkisvalmennuksen opettajat

Sampo Tiensuu

PÄÄVALMENTAJA

Päävalmentajamme Sampo, joka on itsekin läpäissyt lääketieteen valintakokeen, opettaa kursseillamme fysiikkaa ja vastaa myös kurssilaisten psyykkisestä valmentamisesta. Oleellisen hahmottaminen sekä riippumattomuus mallivastauksista ovat Sampon opetuksen tärkeitä teemoja, joiden avulla hän haluaa varmistaa, että et vain opi laskemaan vaan myös ymmärrät, mitä lasket. Eikö opiskelu rullaa? Mikäli sinulla on koejännitystä tai muuten koet, ettei osaaminen kartu ahkerasta opiskelusta huolimatta, Sampon puoleen voi kääntyä ja saada korvaamattomia neuvoja siihen, miten näissäkin asioissa voi kehittyä. Sampo on opiskelutekniikoiden mestari, ja hänen kanssaan yhdessä voit löytää juuri sinulle parhaat opiskelutavat ja paikallistaa mahdolliset ongelmat.

Tino Aalto

OPETTAJA (BIOLOGIA)
FM

Biologian opettajamme Tino jakaa tunteella, huumorilla ja ammattitaidolla biologian tietämystään kursseillamme. Sekä suuret kokonaisuudet että pienet yksityiskohdat aina aineenvaihdunnasta ekologiaan ovat hallussa tällä intohimoisella biologilla. Satusetänäkin tunnettu Tino liittää opiskeltavaan asiaan aina omaperäisiä ja unohtumattomia muistisääntöjä, joiden avulla et yksinkertaisesti voi olla oppimatta! Oli biologia sinulle sitten helpoin, tylsin tai haastavin valintakokeessa vaadittu aine, Tinon interaktiivisessa ja opiskelijalähtöisessä opetuksessa saavutat taatusti sellaisen tason, jotta menestyt pääsykokeessa.

Joonas Mäkinen

OPETTAJA (FYSIIKKA, KEMIA, BIOLOGIA)
LuK, lääketieteen yo.

Luonnontieteen kandi ja lääketieteen opiskelija Joonas johdattaa opiskelijat fysiikan ihmeelliseen maailmaan miellyttävällä ja ihmisläheisellä tyylillä. Olivatpa tunteesi fysiikkaa kohtaan sitten vihaa, rakkautta tai jotain siltä väliltä, Joonas osaa auttaa sinua saamaan laskurutiinin hallintaan ja hiomaan sen huippuunsa. Kaverillisella asenteella Joonas valmentaa tulevia kollegoitaan kohtaamaan valintakokeen fysiikan koitokset. Joonakselta on helppo kysyä neuvoa, ja hän on valmis selittämään vaikka sata kertaa, kunnes opiskelija ymmärtää, mistä on kysymys.