Simuloidut lääketieteen valintakokeet

Tehosta itsenäistä opiskeluasi simuloiduilla lääketieteellisen valintakokeilla

  • • Laskinuudistus on huomioitu kokeissamme
  • • Teemme kaikki kokeet oikean pääsykokeen kaltaisiksi
  • • Opettajamme pisteyttävät koesuorituksesti

Lääketieteellisen harjoituskoepaketti sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti ja samalla seurata opiskelusi edistymistä harjoituskokeiden avulla.

Osallistumalla simuloituihin kokeisiin saat selkeän arvion osaamisesi tasosta ja näet, mihin osa-alueisiin sinun kannattaa erityisesti panostaa. Koetilanteessa pääset harjoittelemaan ajankäyttöä, paineensietokykyä ja muita pääsykoetaitoja samalla tavalla kuin oikeassakin kokeessa. Kun pääsykoetilanne on jo ennestään tuttu, on oikeassakin kokeessa menestyminen helpompaa.

banner-valintakoe3-1140x290-1024x260

Simuloidut valintakokeemme on tehty mahdollisimman samankaltaisiksi oikeiden pääsykokeiden kanssa. Vaikeustaso, tehtävätyypit ja aineistot ovat samankaltaisia, ja olemme huomioineet jopa sen, millä tavalla oikeat valintakokeet ovat painotukseltaan vaihdelleet vuodesta toiseen.

Oikean valintakokeen tapaan jokainen simuloitu koe alkaa koesalissa aamulla kello 9 ja päättyy klo 14 ja koe tehdään samojen sääntöjen mukaan kuin oikeakin valintakoe.

Mitä koepakettiin kuuluu?

  • Simuloidut valintakokeet koesalissa (1–7 kpl)
  • Jokainen koe tarkistettuna ja opettajan merkinnöillä varustettuna
  • Mallivastaukset tai vastausanalyysit jokaiseen koetehtävään
  • Taulukko, josta voit katsoa, miten pistemääräsi sijoittuu suhteessa muihin kokeeseen osallistuneisiin.
  • Opettajan arvio siitä, mikä olisi luultavasti ollut sisäänpääsyn pisteraja missäkin hakukohteessa, jos koe olisi ollut oikea valintakoe.

Skannaamme koepaperisi ja lähetämme sen sinulle sähköpostitse niin, että saat tiedon tuloksista mahdollisimman pian. Tarkistamme kokeet nopeasti. Parhaimmillaan tulokset voivat olla sähköpostissasi jo seuraavana päivänä.

Etäosallistuminen

Etäosallistuminen kokeisiin on mahdollista niin, että saat koepaperin etukäteen sähköpostissa koetta edeltävään perjantai-aamuun mennessä ja lähetät sitten vastauksesi skannattuna arvosteltavaksi viimeistään koepäivänä klo 12 mennessä. Huomioithan, että kokeet tulee nimenomaan skannata. Esimerkiksi kännykkäkameralla otetut kuvat eivät kelpaa arvosteltaviksi suuren kuvankäsittelytyömäärän takia. Mainitse etäosallistumisesta ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Vahvistamme etäosallistumisen sähköpostitse.

HUOM! Jos et saa erillistä vahvistusta etäosallistumisesta, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen ja varmistamaan, että etäosallistuminen on rekisteröitynyt oikein.

Aikataulut ja hinnat

1. koe: Sunnuntaina 15.1.2017 klo 9:00–14:00.
2. koe: Lauantaina 11.2.2017 klo 9:00–14:00.
3. koe: Lauantaina 4.3.2017 klo 9:00–14:00.
4. koe: Lauantaina 25.3.2017 klo 9:00–14:00.
5. koe: Lauantaina 8.4.2017 klo 9:00–14:00.
6. koe: Lauantaina 22.4.2017 klo 9:00–14:00.
7. koe: Lauantaina 6.5.2017 klo 9:00–14:00.
Koepaikka: Koulutustilat Helsingin keskustassa rautatieaseman vieressä (Kaisaniemenkatu 13 A, 2. kerros). HUOM! 4. koe pidetään poikkeuksellisesti osoitteessa Porkkalankatu 7 B, 4.kerros
Hinta: 390 € (kaikki kokeet), 340 € (kuusi koetta), 290 € (viisi koetta), 240 € (neljä koetta), 190 € (kolme koetta), 140 € (kaksi koetta), 80 € (yksi koe)

Huom! Varmistaaksemme, kokeiden nopean korjaamisen olemme joutuneet siirtämään kokeet 2-7 sunnuntailta lauantaille. Muutoksesta on tiedotettu sähköpositse kaikkia ilmoittautuneita. Jos olet jo ilmoittautunut kokeeseen, eikä uusi päivämäärä sovi sinulle, tarjoamme mahdollisuuden erityisjärjestelyyn, jolla voit tehdä kokeen sunnuntaina. Jos tarvitset tällaista järjestelyä, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse () tai puhelimitse (040-5015231, päävalmentaja Sampo Tiensuu).

Huomioithan, että koepaketti tulee maksaa yhdessä erässä. Mikäli kuitenkin haluat maksaa koepakettisi useammassa kuin yhdessä erässä, perimme jokaisesta erästä viiden euron pienlaskutuslisän.

Varaa koepaketti kurssi-ilmoittautumislomakkeella.

Jos et osallistu kaikkiin kokeisiin, ilmoita lomakkeen lisätietoja-kentässä, mihin kokeisiin osallistut. Huomaa, että koepakettia ei voi maksaa useammassa erässä.

Jos sinulla on kysyttävää koepaketista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tai soittaa meille numeroon 040-5015231. Päävalmentajamme Sampo vastaa puhelimeen henkilökohtaisesti.