Simuloidut lääketieteen valintakokeet

Lääketieteellisen harjoituskoepaketti sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti ja samalla seurata opiskelusi edistymistä harjoituskokeiden avulla. Tarjoamme kehittäviä kokeita tehtäväksi sekä kotona että koepäivänä koulutustiloissamme.

Vuoden 2021 lääketieteen pääsykokeessa on käytössä ennakkomateriaali, joka julkaistaan viimeistään kuukautta ennen koetta. Viimeinen simuloitu kokeemme tulee sisältämään myös kysymyksiä tästä materiaalista.

Toistaiseksi järjestämme vain etäkokeita koronarajoituksista johtuen. Voit silti ilmoittautua lähikokeisiin. Tällöin teet etäkokeita siihen asti, kunnes voimme jälleen järjestää lähikokeita.

Rpmani karalla Tilasin Lääkisvalmennuksen etäkoepaketin kaikki kokeet. Koin niistä olevan suurta hyötyä. Tehtävät todella kehittivät analyyttistä ajattelua, jota tarvittiin pääsykokeessa. Suosittelen niitä todella, todella lämpimästi! Tuleville kurssilaisille haluaisin sanoa, että keskittykää nimenomaan ajattelemaan asioita syvällisesti ja yrittäkää löytää punainen lanka ilmiöiden taustalla. Se on todella palkitsevaa, kun todella oppii ymmärtämään asioita. Mitään ei varsinaisesti pitäisi opiskella ulkoa! Silloin tekee vain hallaa itselle ja omille mahdollisuuksille pärjätä pääsykokeessa.
–Anni, kevään 2020 koepakettilainen

Mitä koepaketti sisältää?

1. Harjoituskoepaketissa saat seuraavat palvelut:

 • Valitsemasi määrä (1-8) harjoituskokeita
 • Voit ilmoittaa tekeväsi kokeet joko koesalissa tai kotona
 • Kokeiden tarkistukset opettajien merkinnöillä
 • Mallivastaukset tai vastausanalyysit kokeiden tehtäviin
 • Vertailutaulukko, jonka avulla voit vertailla pisteitäsi muiden osallistujien pisteisiin
 • Päävalmentajamme arvio siitä, mikä olisi luultavasti ollut pisteraja missäkin hakukohteessa, jos koe olisi ollut oikea valintakoe
 • Analyysilomake, jonka avulla voit selvittää, millaisia taitoja sinun tarvitsee kehittää pistemääräsi parantamiseksi.

 • Tehosta itsenäistä opiskeluasi simuloiduilla lääketieteellisen valintakokeilla

  Osallistumalla simuloituihin kokeisiin saat selkeän arvion osaamisesi tasosta ja näet, mihin osa-alueisiin sinun kannattaa erityisesti panostaa. Koetilanteessa pääset harjoittelemaan ajankäyttöä, paineensietokykyä ja muita pääsykoetaitoja samalla tavalla kuin oikeassakin kokeessa. Kun pääsykoetilanne on jo ennestään tuttu, on oikeassakin kokeessa menestyminen helpompaa.

  banner-valintakoe3-1140x290-1024x260

  Simuloidut valintakokeemme on tehty mahdollisimman samankaltaisiksi oikeiden pääsykokeiden kanssa. Vaikeustaso, tehtävätyypit ja aineistot ovat samankaltaisia, ja olemme huomioineet jopa sen, millä tavalla oikeat valintakokeet ovat painotukseltaan vaihdelleet vuodesta toiseen. Siksi kokeissamme, kuten oikeassakin pääsykokeessa, tulee vastaan eri tyyppisiä kokeita.

  Oikean valintakokeen tapaan jokainen simuloitu koe alkaa koesalissa aamulla kello 9 ja päättyy klo 14 ja koe tehdään samojen sääntöjen mukaan kuin oikeakin valintakoe.

  Jos olet osallistunut kokeisiimme tai kurssillemme viime vuonna, huomaa tämä. Osa kokeista on muokattuja versioita viime vuoden kokeista tai sisältää osittain samoja tehtäviä. Tilastojemme mukaan kokeen pistemäärään ei kuitenkaan juuri lainkaan vaikuta se, että saman kokeen on tehnyt aikaisemmin. Kokeen tulos on yhtä lailla vertailukelpoinen, kunhan kokeen edellisestä tekemisestä on kulunut vähitään puoli vuotta aikaa. Jos olet ollut kokeissamme aikaisemmin, kannattaa välttää aikaisempien kokeiden katsomista juuri ennen koetta. Valitettavasti emme pysty sanomaan etukäteen, mitkä kokeet ovat kokonaan uusia.

  Koepäivät


  1. koe: Lauantaina 12.12.2020 klo 9:00–14:00.
  2. koe: Lauantaina 16.1.2021 klo 9:00–14:00.
  3. koe: Lauantaina 13.2.2021 klo 9:00–14:00.
  4. koe: Lauantaina 6.3.2021 klo 9:00–14:00.
  5. koe: Lauantaina 3.4.2021 klo 9:00–14:00.
  6. koe: Lauantaina 17.4.2021 klo 9:00–14:00.
  7. koe: Sunnuntaina 2.5.2021 klo 9:00–14:00.
  8. koe*: Lauantaina 15.5.2021 klo 9:00–14:00.
  .

  *Koe sisältää kysymyksiä ennakkomateriaalista.

  Koepakettien hinnat

  Kirjoita tilattaessa lisätietokenttään niiden kokeiden numerot, joihin haluat osallistua.

  Osa kokeistamme on jo tämän kauden osalta menneisyyttä. Laajemmat koepaketit tulevat jälleen myyntiin kesällä 2021.

  Huomioithan, että koepaketti tulee maksaa yhdessä erässä. Mikäli kuitenkin haluat maksaa koepakettisi useammassa kuin yhdessä erässä, perimme jokaisesta erästä viiden euron pienlaskutuslisän.

  Koepaikka: Töölöntorinkatu 2b, sisäänkäynti Döbelninkadun kulmassa. Koepaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.

  Arvostellut koepaperit skannataan ja lähetetään osallistujille sähköpostitse. Pyrimme lähettämään tarkistetut koepaperit osallistujille mahdollisimman pian ja parhaimmillaan tarkistettu koepaperi saapuu sähköpostiisi jo seuraavana arkipäivänä.

  Jos sinulla on kysyttävää koepaketista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tai puhelimitse, tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 54 56 998.