Simuloidut lääketieteen valintakokeet

Lääketieteellisen harjoituskoepaketti sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti ja samalla seurata opiskelusi edistymistä harjoituskokeiden avulla. Tarjoamme kehittäviä kokeita tehtäväksi sekä kotona että koepäivänä koulutustiloissamme Helsingin Töölössä.

Kokeemme ovat sähköisiä, kuten oikeakin pääsykoe. Myös kokeen tyyli, laskin ja kaavaeditori vastaavat olennaisilta osilta vuoden 2024 valintakokeen vastaavia.

Rpmani karalla Tilasin Lääkisvalmennuksen etäkoepaketin kaikki kokeet. Koin niistä olevan suurta hyötyä. Tehtävät todella kehittivät analyyttistä ajattelua, jota tarvittiin pääsykokeessa. Suosittelen niitä todella, todella lämpimästi! Tuleville kurssilaisille haluaisin sanoa, että keskittykää nimenomaan ajattelemaan asioita syvällisesti ja yrittäkää löytää punainen lanka ilmiöiden taustalla. Se on todella palkitsevaa, kun todella oppii ymmärtämään asioita. Mitään ei varsinaisesti pitäisi opiskella ulkoa! Silloin tekee vain hallaa itselle ja omille mahdollisuuksille pärjätä pääsykokeessa.
–Anni, kevään 2020 koepakettilainen

Mitä koepaketti sisältää?

Harjoituskoepaketissa saat seuraavat palvelut:

 • Valitsemasi määrä (1-8) harjoituskokeita
 • Voit ilmoittaa tekeväsi kokeet joko koesalissa tai kotona
 • Kokeiden arvostelu
 • Mallivastaukset tai vastausanalyysit kokeiden tehtäviin
 • Vertailutaulukko, jonka avulla voit vertailla pisteitäsi muiden osallistujien pisteisiin
 • Päävalmentajamme arvio siitä, mikä olisi luultavasti ollut pisteraja missäkin hakukohteessa, jos koe olisi ollut oikea valintakoe
 • Analyysilomake, jonka avulla voit selvittää, millaisia taitoja sinun tarvitsee kehittää pistemääräsi parantamiseksi.

 • Tehosta itsenäistä opiskeluasi simuloiduilla lääketieteellisen valintakokeilla

  Osallistumalla simuloituihin kokeisiin saat selkeän arvion osaamisesi tasosta ja näet, mihin osa-alueisiin sinun kannattaa erityisesti panostaa. Koetilanteessa pääset harjoittelemaan ajankäyttöä, paineensietokykyä ja muita pääsykoetaitoja samalla tavalla kuin oikeassakin kokeessa. Kun pääsykoetilanne on jo ennestään tuttu, on oikeassakin kokeessa menestyminen helpompaa.

  banner-valintakoe3-1140x290-1024x260

  Simuloidut valintakokeemme on tehty mahdollisimman samankaltaisiksi oikeiden pääsykokeiden kanssa. Vaikeustaso, tehtävätyypit ja aineistot ovat samankaltaisia, ja olemme huomioineet jopa sen, millä tavalla oikeat valintakokeet ovat painotukseltaan vaihdelleet vuodesta toiseen. Siksi kokeissamme, kuten oikeassakin pääsykokeessa, tulee vastaan myös yllätyksiä.

  Helpoimmat kokeemme ovat helpompia kuin vaikeimmat oikeat pääsykokeet. Keskimäärin pyrimme tekemään kokeista kuitenkin haastavia, jotta oikea pääsykoe tuntuisi helpolta.

  Oikean valintakokeen tapaan jokainen simuloitu koe alkaa koesalissa aamulla kello 9 ja päättyy klo 14 ja koe tehdään samojen sääntöjen mukaan kuin oikeakin valintakoe. Etäkoe päättyy samaan aikaan salikokeen kanssa.

  Jos olet osallistunut kokeisiimme tai kurssillemme viime vuonna, kannattaa huomioida, että osa kokeista on samoja. Tilastojemme mukaan kokeen pistemäärään ei kuitenkaan juuri lainkaan vaikuta se, että saman kokeen on tehnyt yli puoli vuotta aikaisemmin.

  Sähköisen kokeen toteutus

  Salissa tehtävät kokeet toteutetaan oikean pääsykokeen tapaan, eli hakija tarvitsee oman kannettavan tietokoneen verkkoyhteydellä. Etäkokeet tulee tehdä salikokeiden loppumiseen mennessä, ja niiden tekemiseen on vähintään viikko aikaa.

  Kokeiden tekemistä varten oman kannettavan tietokoneen. Salikokeita varten tarvitset lisäksi USB-modeemin eli “Mokkulan” tai kaapelin, jolla voit yhdistää kannettavan puhelimeen verkon jakamista varten. Häiriötilanteita varten varayhteytenä on käytössä langaton verkko.

  Koepäivät


  I koe: Lauantaina 16.12.2023 klo 9:00–14:00
  II koe: Lauantaina 13.1.2024 klo 9:00–14:00
  III koe: Lauantaina 10.2.2024 klo 9:00–14:00
  IV koe: Lauantaina 2.3.2024 klo 9:00–14:00
  V koe: Lauantaina 30.3.2024 klo 9:00–14:00
  VI koe: Lauantaina 13.4.2024 klo 9:00–14:00
  VII koe: Lauantaina 27.4.2024 klo 9:00–14:00
  VIII koe: Lauantaina 11.5.2024 klo 9:00–14:00

  Koepakettien hinnat