Varaslähtö!

Ota varaslähtö lääkiksen pääsykokeeseen 2021 ja aloita ennen muita jo syksyllä tai jopa kesällä 2020!

Kuvittele itsesi keväällä lukemassa pääsykokeeseen.

Kaksi kuukautta ennen pääsykoetta otat opiskelussa loppukirin. Sanot ystävillesi ja vanhemmillesi, että sinut tavoittaa vain tekstiviestillä ja niihinkin vastaat vain iltaisin, kun olet tullut kotiin kirjastosta. Lukiokirjoista tai valmennusmateriaaleista tulee parhaita kavereitasi – tai pahimpia vihamiehiäsi – riippuen siitä, kuinka hyvin olet kunakin yönä nukkunut.

Lukiessasi sinulle paljastuu, että kemiassa on yksi kokonainen alue, jonka olet kokonaan missannut lukiossa opiskellessasi. Ja kolme viikkoa ennen koetta tajuat, että fysiikan sähkö- ja magnetismi ovat myös osa koealuetta. Tai ehkä osaat asiasisällöt, mutta huomaat harmiksesi, että harjoituskokeista saamasi pistemäärät eivät vielä ole sisäänpääsyyn vaadittavalla tasolla.

Pidennät lukupäiviä kymmenestä neljääntoista tuntiin. Alat unelmoimaan 26 tunnin vuorokausista. Kokeen lähestyessä näet kuitenkin yhä selvemmin, että tarvitsisit vielä yhden täyden kuukauden rauhallista opiskelua, jotta osaamisesi olisi riittävällä tasolla.

Kuvittele nyt, että ihmeen kaupalla lääkiksen pääsykoetta lykättäisiin – ei kuukaudella – vaan viidellä! Tuntuisiko se helpotukselta?

Jos aloitat valmistautumisen hyvissä ajoin, vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Uudet syksyllä järjestettävät Varaslähtö-kurssimme on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen.

Tällä hetkellä lähdemme siitä, että laumasuoja koronavirusta vastaan saavutetaan kesällä 2021 ja kurssimme ovat siten lähiopetusta.

Heinäkuusta tai syyskuusta jouluun kestävät Varaslähtö! -kurssimme sopivat eritasoisille opiskelijoille, koska ilmoittautumisvaiheessa selvitämme sinun taustasi ja sijoitamme sinut sopivaan ryhmään. Kurssilla on vain pieniä ryhmiä (10–15) henkilöä, jotta henkilökohtainen lähiopetus olisi mahdollista.

Heinäkuun ja syyskuun kursseilla on sama oppimistavoite jouluun mennessä, mutta heinäkuun kurssi etenee rauhallisemmin, ja soveltuu niille, jotka kaipaavat erityisesti matemaattisten taitojen kehittämistä. Ole toki yhteydessä, jos haluat meidän auttavan sopivan kurssin valinnassa.

Näissä kursseissa on runsaasti pienryhmäopetusta (noin puolet kaikesta opetuksesta), jossa oppilaiden ongelmiin etsitään ratkaisua tapauskohtaisesti. Oletko hidas lukija? Tuottavatko fysiikat kaavat enemmän ongelmia kuin reaktioyhtälöt? Vai onko heikkoutesi kenties huolimattomuusvirheiden määrässä? Vuosien varrella erilaiset opiskelijatyypit ovat tulleet meille Lääkisvalmennuksessa tutuiksi ja osaamme tarjota räätälöityä ohjausta.

Varaslähtö-kurssit huipentuvat joulukuussa simuloituun lääketieteen pääsykokeeseen. Tämä antaa sinulle hyvän tilaisuuden mitata osaamistasi ja sen perusteella asettaa prioriteetit kevään opiskelulle.

Muista, että valmennuskurssille osallistuminen on sijoitus. Jokainen vuosi, jolla lääkikseen pääsemisesi lykkääntyy, maksaa sinulle yhden lääkärin vuosipalkan, joka on keskimäärin 78 000 euroa.

Mihin tahansa ryhmään sijoidut, Varaslähtö! -kurssilla pidämme huolta siitä, että kurssin loputtua hallitsevat mm. seuraavat asiat:

 • Matemaattisen ja fysikaalisen ajattelun perusteet ja soveltavat ongelmanratkaisutaidot
 • Lukion matematiikasta ne keskeiset osa-alueet, joita fysiikan ja kemian opiskelussa tarvitaan.
 • Lukion fysiikan, kemian ja biologian perusteet
 • Miten parannat itsevarmuuttasi fysikaalisessa ajattelussa ja saat sitä kautta parempia tuloksia.
 • Miten teet opiskelusta niin kiinnostavaa ja hauskaa, että opiskelun aloittaminen on aina helppoa.
 • Syvällisempi ymmärrys lukion matematiikasta, fysiikasta, kemiasta ja biologiasta
 • Korvataan mekaaninen kaavojen ja ratkaisumallien pänttääminen luovalla ajattelulla ja ongelmanratkaisutaitojen kehittymisellä.
 • Ongelmanratkaisustrategioita vaativiin pääsykoetehtäviin.
 • Laskurutiinia, nopeutta, ajanhallintaa ja huolimattomuusvirheiden vähentämistä.
 • Itseopiskeluun sellaisia tehokkaita opiskelutapoja, joita et ole tullut edes ajatelleeksi.
 • Miten parannat itsevarmuuttasi fysikaalisessa ajattelussa ja saat sitä kautta parempia tuloksia.
 • Miten teet opiskelusta niin kiinnostavaa ja hauskaa, että opiskelun aloittaminen on aina helppoa.

Varaslähtö heinäkuu

Kurssi alkaa 19. heinäkuuta 2021 ja jatkuu jouluun asti.

Oppitunnit: Kurssi koostuu 280 neljänkymmenen minuutin oppitunnista, jotka on yhdistetty isommiksi kokonaisuuksiksi.

Kurssipäivät: Opetusta on maanantaisin ja torstaisin klo 9-15. Syyskuussa ryhmäjako uudistetaan, mikä voi vaikuttaa yksittäisten kurssilaisten kurssipäiviin.

Hinta: 3900 euroa.

Varaslähtö syyskuu

Kurssi alkaa 14. syyskuuta 2021 ja jatkuu jouluun asti.

Oppitunnit: Kurssi koostuu 162 neljänkymmenen minuutin oppitunnista, jotka on yhdistetty isommiksi kokonaisuuksiksi.

Kurssipäivät: Opetusta on syyskauden ajan kahtena päivänä viikossa kello 9-15. Täsmälliset opetuspäivät riippuvat ryhmäjaosta ja tarvittaessa huomioimme syksyn ylioppilaskokeet.

Hinta: 2350 euroa.

Ilmoittaudu kurssille

Kurssimaksun voi maksaa valinnan mukaan 1-4 erässä, ja tarvittaessa voimme myös tehdä yksilöllisen maksuaikataulun. Ensimmäinen maksuerä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja seuraavat kuukausittain kurssin aikana. Tutustu muihin valmennuskurssin ehtoihin täällä.

Mahdollisuus jatkaa kurssia keväällä: Varaslähtö! -kurssien sisältö on sama kuin heinäkuussa ja syyskuussa alkaevien LääkisTEHO-kurssien, ja halutessasi voit päättää kurssin aikana jatkaa keväällä. Tästä maksat vain kurssipakettien erotuksen hinnan.

Ilmoittaudu kurssille alla olevista linkeistä. Tervetuloa!


Varaslähtö! heinäkuu, 3900 €

Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)

Ilmoittaudu nyt (3 maksuerää)

Ilmoittaudu nyt (6 maksuerää)Varaslähtö! syyskuu, 2350 €

Ilmoittaudu nyt (1 maksuerä)

Ilmoittaudu nyt (2 maksuerää)

Ilmoittaudu nyt (4 maksuerää)