Lääkisvalmennuksen oikaisuapu

Ilmainen oikaisuapu

Lääkisvalmennus tarjoaa seuraavat ilmaiset palvelut oikaisuvaatimusten avuksi.

 • Yleisohjeet oikaisuvaatimusten laatimiseen löydät oikaisuvaatimus sivullamme osoitteessa https://www.laakisvalmennus.fi/oikaisupyynto/.
 • Koepankki, jossa voit verrata kokeesi arvostelua muiden hakijoiden kokeisiin. Voit lähettää kokeesi koepankkiimme tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kun olemme vastaanottaneet kokeesi, saat paluuviestinä koepankin osoitteen ja salasanan.
 • Oikaisuvaatimuspohja, jonka päälle voit rakentaa oman oikaisuvaatimuksesi. Voit ladata oikaisuvaatimuspohjan ilmaiseksi koepankista.

Täyden palvelun oikaisuapu (450 €)   Osta nyt

Maksullinen oikaisupalvelu on sulkeutunut tämän vuoden osalta. Ilmainen koepankki toimii edelleen.

Täyden palvelun oikaisuavussa tutkimme kokeesi alusta lähtien, etsimme mahdollisesti oikaistavat kohdat ja kirjoitamme oikaisuvaatimuksen puolestasi. Sinun tarvitsee vain lähettää oikaisuvaatimus eteenpäin tiedekunnalle. Hinta ei riipu oikaistavien kohtien määrästä. Teemme parhaamme ja käytämme kaikki mahdolliset keinot löytääksemme sellaisen määrän arvosteluvirheitä, että saat tarvitsemasi määrän lisäpisteitä, mutta emme tietenkään voi taata tuloksia. Jos käy niin, että emme löydä kokeestasi mitään, mistä voisi yrittää oikaisua, palautamme puolet oikaisuapupalvelun hinnasta.

Täyden palvelun oikaisuapu toimii seuraavasti:

 • Kun olet maksanut oikaisuapupalvelun, voit lähettää kokeesi koepankkiimme tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Oikaisuvaatimuksia tekevät valmentajamme saavat kokeesi koepankin kautta.
 • Koska olet tilannut täyden palvelun oikaisuavun, sinun ei tarvitse kirjoittaa perustelukenttään mitään, vaan voit laittaa siihen pelkän viivan. Jos kuitenkin on joitain tiettyjä kohtia, joihin erityisesti toivot meidän kiinnittävän huomiota, voit kirjoittaa ne perustelukenttään. Älä laita toivomuksiasi tilauksen lisätietoihin, vaan laita ne koepankin perusteluihin, sillä tällöin ne päätyvät meillä oikealle henkilölle.
 • Tämän jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan teemme oikaisuvaatimuksen puoleastasi ja lähetämme sen sinulle. Sen jälkeen voit itse lähettää oikaisuvaatimuksen eteenpäin niihin tiedekuntiin, joiden valintapäätökseen haet oikaisua.
 • Sitä mukaan kun saamme uusia kokeita nähtäville, lisääntyy tietomme arvosteluperusteista ja uusia mahdollisuuksia oikaisun vaatimiseen saattaa aueta. Siksi saatamme joissain tapauksissa jatkaa vaatimuksen työstämistä viimeisen jättöpäivän aattoon asti.
 • Jos tiedekunta vastaa oikaisuvaatimukseesi, ja antaa sinulle mahdollisuuden uuteen vastineeseen, laadimme myös tämän vastineen puolestasi, jos siihen vaikuttaa olevan aihetta.
 • Tämä palvelu ei kuitenkaan sisällä valituksen tekemistä hallinto-oikeuteen. Valittaminen hallinto-oikeuteen on työläs ja pitkä prosessi. Jos haluat, että valitamme oikaisuvaatimuksesi tuloksesta hallinto-oikeuteen, voimme tehdä tämän lisämaksusta, jos meistä vaikuttaa siltä, että valitus voisi tuottaa tulosta. Ilman lisämaksua annamme kuitenkin sinulle arvion siitä, onko valittaminen mielestämme kannattavaa.
 • Jotta ehdimme perehtyä riittävästi vastauksiisi, tulee meidän saada ne 14.7. mennessä.
 • Jos emme löydä kokeestasi mitään, mistä voisi yrittää oikaisua, palautamme puolet oikaisuapupalvelun hinnasta. (Huomaa, että niistäkin oikaisuvaatimuksista, joissa meidän mielestämme olisi aihetta oikaisuun, suurin osa ei mene läpi. Teemme kuitenkin parhaamme löytääksemme jotakin, josta puuttuvat pisteet voisi saada. Kokemuksemme mukaan niistä oikaisuvaatimuksista, jotka meidän mielestämme ovat yrittämisen arvoisia, noin 5-10% johtaa opiskelupaikan saamiseen.)

Huomaa, että kun jaat kokeesi koepankkiimme, muut koepankkiin osallistuvat näkevät kokeesi, ja jos joku heistä pyytää lupaa kokeesi käyttöön oman oikaisuvaatimuksensa perusteluna, joudumme paljastamaan hänelle nimesi, hakijanumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lähettämällä kokeen koepankkiin, sitoudut antamaan luvan sen käyttöön. Jos et halua jakaa koettasi koepankkiimme, niin voimme tehdä oikaisuvaatimuksen sinulle myös täysin luottamuksellisesti, jolloin kukaan ulkopuolinen ei näe koettasi. Tällöin kuitenkaan emme voi käyttää muita koepankissa olevia kokeita sinun oikaisuvaatimuksesi perustelemiseen. Jos haluat mahdollisimman hyvät edellytykset oikaisun onnistumiseen, niin suosittelemme, että lähetät kokeesi koepankkiin ja annat meille mahdollisuuden käyttää muita kokeita sinun oikaisuvaatimuksesi perustelemisessa, jos näyttää siltä, että siitä voisi olla hyötyä.

Lääkisvalmennuksen koepankki

Kun lähetät kokeesi koepankkiin, pääset katsomaan muiden hakijoiden kokeita ja vertaamaan arvostelua. Voit hyödyntää koepankkiamme ilmaiseksi riippumatta siitä, tilaatko maksullisen palvelumme vai et. Jos tilaat maksullisen oikaisupalvelumme, käsittelijämme saavat kokeesi koepankin kautta. Voit lähettää kokeesi koepankkiin, vaikka et olisikaan hakemassa oikaisua, jos haluat muuten vain nähdä, miten muiden kokeet on arvosteltu.

Huom.! Olemme päivittäneet koepankin käyttöliittymän entistä paremmaksi, ja uusi koepankkimme toimii verkkoympäristömme Hippokampuksen kautta. Seuraavassa on ohjeet koepankin käyttöön:

 • Kokeen jokaisesta tehtävästä löytyy “Tulosta sivu” -nappi, jolla tehtävän saa tallennettua png-kuvana. Tallenna jokainen tehtävä erikseen tätä toimintoa käyttäen.
 • Tämän lisäksi mene kokeen pääsivulle, klikkaa sivua hiiren oikealla näppäimellä ja valitse “tallenna nimellä”. Valitse tallennusmuodoksi “pelkkä HTML”.
 • Jos sinulla ei ole tunnuksia verkkoympäristöömme Hippokampukseen, voit luoda koepankin käyttöä varten ilmaiset kokeilutunnukset osoitteessa https://kurssi.laakisvalmennus.fi/.
 • Kun olet kirjautunut sisään Hippokampukseen, voit lähettää kokeesi koepankkiin ja sen jälkeen katsoa muiden kokeita osoitteessa https://kurssi.laakisvalmennus.fi/koepankki/
 • Lähetä sekä png-kuvat että html-tiedosto meille koepankissa olevalla lomakkeella. Png-tiedostot tulevat näkyviin koepankkiin, koska niissä ei näy henkilötietoja. Html-tiedosto tulee ainoastaan meidän käyttöömme. Käsittelemme henkilötietoja koepankin ehdoissa kuvatulla tavalla.