Lääkisvalmennuksen oikaisupyyntöapu

Ilmainen oikaisupyyntöapu

Lääkisvalmennus tarjoaa seuraavat ilmaiset palvelut oikaisupyyntöjen avuksi.

 • Yleisohjeet oikaisupyynnön laatimiseen oikaisupyyntösivullamme osoittessa https://www.laakisvalmennus.fi/oikaisupyynto/.
 • Koepankki, jossa voit verrata kokeesi arvostelua muiden hakijoiden koepapereihin. Voit lähettää kokeesi koepankkiimme tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kun olemme vastaanottaneet kokeesi, saat paluuviestinä koepankin osoitteen ja salasanan.
 • Tarkistuslista, josta voit katsoa ne asiat, josta näet, millasiin asioihin vuoden 2021 pääsykokeen kohdalla erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota. Tarkistuslista julkaistaan koepankissa, ja pyrimme keräämään siihen kaikki tyypilliset oikaisun aiheet, jotka voivat koskea useampaa kuin yhtä hakijaa. Päivitämme tarkistuslistaa, kun uusia oikaisun aiheita ilmenee. Pääset katsomaan tarkistuslistaa ja vuoden 2021 pääsykokeeseen kohdistuvia erityisohjeita, kun lähetät kokeesi koepankkiimme tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.
 • Oikaisupyyntöpohja, jonka päälle voit rakentaa oman oikaisupyyntösi. Voit ladata oikaisupyyntöpohjan ilmaiseksi koepankista.
 • Maksullinen oikaisupalvelu on sulkeutunut tämän vuoden osalta. Ilmainen koepankki toimii edelleen.

  Täyden palvelun oikaisupyyntöavussa tutkimme koepaperisi alusta lähtien, etsimme mahdollisesti oikaistavat kohdat ja kirjoitamme oikaisupyynnön puolestasi. Sinun tarvitsee vain lähettää oikaisupyyntö eteenpäin tiedekunnalle. Hinta ei riipu oikaistavien kohtien määrästä. Teemme parhaamme ja käytämme kaikki mahdolliset keinot löytääksemme sellaisen määrän arvosteluvirheitä, että saat tarvitsemasi määrän lisäpisteitä, mutta emme tietenkään voi taata tuloksia. Jos käy niin, että emme löydä koepaperista mitään, mistä voisi yrittää oikaisua, palautamme puolet oikaisupyyntöpalvelun hinnasta.

  Oikaisupyyntöpalvelu toteutetaan yhteistyössä Epionen kanssa. Sekä Epionen että Lääkisvalmennuksen opettajat tutustuvat koepaperiisi, joten saat samalla hinnalla kaksinkertaisen hyödyn ja molempien yritysten parhaat asiantuntijat käyttöösi.

  Täyden palvelun oikaisupyyntöapu toimii seuraavasti:

  • Kun olet maksanut oikaisupyyntöpalvelun, voit lähettää kokeesi koepankkiimme tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Oikaisupyyntöjä tekevät valmentajamme saavat koepaperisi koepankin kautta.
  • Koska olet tilannut täyden palvelun oikaisupyyntöavun, sinun ei tarvitse kirjoittaa perustelukenttään mitään, vaan voit laittaa siihen pelkän viivan. Jos kuitenkin on joitain tiettyjä kohtia, joihin erityisesti toivot meidän kiinnittävän huomiota, voit kirjoittaa ne perustelukenttään. Älä laita toivomuksiasi tilauksen lisätietoihin, vaan laita ne koepankin perusteluihin, sillä tällöin ne päätyvät meillä oikealle henkilölle.
  • Tämän jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan teemme oikaisupyynnön puoleastasi ja lähetämme sen sinulle kolme päivää ennen oikaisupyyntöajan päättymistä, ja voit sen jälkeen itse lähettää oikaisupyynnön eteenpäin niihin tiedekuntiin, joiden valintapäätökseen haet oikaisua.
  • Jos tiedekunta vastaa oikaisupyyntöösi, ja antaa sinulle mahdollisuuden uuteen vastineeseen, laadimme myös tämän vastineen puolestasi, jos siihen vaikuttaa olevan aihetta.
  • Tämä palvelu ei kuitenkaan sisällä valituksen tekemistä hallinto-oikeuteen. Valittaminen hallinto-oikeuteen on työläs ja pitkä prosessi. Jos haluat, että valitamme oikaisupyyntösi tuloksesta hallinto-oikeuteen, voimme tehdä tämän lisämaksusta, jos meistä vaikuttaa siltä, että valitus voisi tuottaa tulosta. Ilman lisämaksua annamme kuitenkin sinulle arvion siitä, onko valittaminen mielestämme kannattavaa.
  • Jotta ehdimme perehtyä riittävästi vastauksiisi, tulee meidän saada ne 16.7. mennessä.
  • Jos emme löydä koepaperista mitään, mistä voisi yrittää oikaisua, palautamme puolet oikaisupyyntöpalvelun hinnasta. (Huomaa, että niistäkin oikaisupyynnöistä, joissa meidän mielestämme olisi aihetta oikaisuun, suurin osa ei mene läpi. Teemme kuitenkin parhaamme löytääksemme jotakin, josta puuttuvat pisteet voisi saada. Kokemuksemme mukaan niistä oikaisupyynnöistä, jotka meidän mielestämme ovat yrittämisen arvoisia, noin 5-10% johtaa opiskelupaikan saamiseen.)

  Huomaa, että kun jaat kokeesi koepankkiimme, muut koepankkiin osallistuvat näkevät kokeesi, ja jos joku heistä pyytää lupaa kokeesi käyttöön oman oikaisupyyntönsä perusteluna, joudumme paljastamaan hänelle nimesi, hakijanumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lähettämällä kokeen koepankkiin, sitoudut antamaan luvan sen käyttöön. Jos et halua jakaa koettasi koepankkiimme, niin voimme tehdä oikaisupyynnön sinulle myös täysin luottamuksellisesti, jolloin kukaan ulkopuolinen ei näe koettasi. Tällöin kuitenkaan emme voi käyttää muita koepankissa olevia kokeita sinun oikaisupyyntösi perustelemiseen. Jos haluat mahdollisimman hyvät edellytykset oikaisun onnistumiseen, niin suosittelemme, että lähetät kokeesi koepankkiin ja annat meille mahdollisuuden käyttää muita kokeita sinun oikaisupyyntösi perustelemisessa, jos näyttää siltä, että siitä voisi olla hyötyä.

  Lääkisvalmennuksen koepankki

  Lähetä kokeesi Lääkisvalmennuksen koepankkiin alla olevalla lomakkeella. Kun lähetät kokeesi koepankkiin, pääset katsomaan muiden hakijoiden koepapereita ja vertaamaan arvostelua. Koepankin kautta pääset myös osallistumaan ilmaiseen oikaisupyynnön tekemistä käsittelevään verkkovalmennukseen. Jos et ole hakemassa oikaisua, ja haluat muuten vain lähettää kokeesi koepankkiin tai päästä katsomaan muiden kokeita, voit jättää perustelukohdan tyhjäksi.