Päivä LääkisETÄ-kurssilla

Moikka! Tänään pääsette hyppäämään mun tämän viikon maanantai päivään mukaan. Näytän hieman minkälaista opiskelu on LääkisETÄ-kurssilla.
Mielestäni LääkisETÄ yhdistää itselle lähikurssin ja itseopiskelumateriaalin parhaat puolet. Viime vuonna olin tosiaan LääkisTREENI-kurssilla ja eniten tykkäsin laskareista, joita pääsen myös hyödyntämään tällä nykyisellä kurssillani. LääkisETÄ kurssiin kuuluu Hippokampuksesta löytyvät viikkotavoitteet. Olen alku vuoden edennyt omien tavoitteiden mukaan, mutta nyt ensi viikon jäljeen ajattelin siirtyä opiskelemaan viikkotavoitteiden tahtiin. Olen kyllä aina silmäillyt viikon tavoitteita ja ajoittain saattanutkin poimia sieltä kertaukseen hyödyttäviä juttuja. Katsotaanpa miltä se maanantai sitten näytti. Viikko alkoi viikon 11 viikkoinfolla.

Viikkoinfon jälkeen lähdin fysiikan maailmaan ja kävin lämpöoppia läpi. Tuntuu, että tänä vuonna on taas oivaltanut uusia asioita ja viime vuonna kertauksessa lojuneet tehtävät on mennyt iloiseksi yllätykseksi oikein. Teoriaa toki täytyy aina tankata ja sitä olen kyllä tehnytkin tämän kurssin osalta urakalla.

Vihdoin tämäkin hirvitys meni oikein! Painin tämän tehtävän kanssa viime vuonna paljon.

Pyrin opiskelemaan kahta ainetta/päivä ja se on kyllä toiminut hyvin. Ensimmäinen aine sijoittuu ennen lounasta ja toinen aine siten lounaan ja koirien päivälenkin jälkeen.

Käytiin vähän hiihtämässä!

Lounaan ja lenkin jälkeen oli vuorossa biologiaa. Ja tuona päivänä kertailin vähän ihmisbilsaa. Biologian opiskelu tuntuu tässä vaiheessa kevättä mukavalta, kun ollaan parhaiden aiheiden ääressä!

Hippokampuksesta löytyvät videot on eteenkin biologiassa ollut itselle hyödyllisiä!

Lihaksen toimintaa kertasin myös Tinon videoiden avulla.

Biologian opiskelun jälkeen päivä olikin pääsykoelukujen osalta pulkassa ja loppuillan opiskelin perusfarmakologiaa farmasian opintojen puolelta. Tämä kevät on kyllä kiireinen, sillä pääsykoeluvut on vie suuren siivun päivän tehokkaista opiskelutunneista ja sen jälkeen pitäisi vielä ahertaa farmasian opintojen parissa. Hyvin olen tähän asti selvinnyt ja enköhän selviä loppuun saakka. Eipähän tule tylsää! 😀

Kuullaan taas pian!

-Elisa