Mitä seikkoja kannattaa huomioida lääketieteen valmennuskurssin valinnassa?

Oma lähtötaso

Onko sinulla lukion biologia, kemia ja fysiikka hyvin hallussa, tarvitsetko niissä kertausta tai tarvitseeko sinun opetella kaikki alusta asti?

  • Jos lukion hallitset lukioasiat hyvin, suosittelemme sinulle LääkisTEHO, intensiivi -kurssia tai Lyhyttä LääkisTREENI-kurssia.
  • Jos tarvitset pääsykoevalmennuksen lisäksi kertausta lukion oppimäärissä, tarjoavat LääkisTEHO-kurssi tai Pitkä LääkisTREENI-kurssi siihen hyvät mahdollisuudet.
  • Jos et ole opiskellut lukion fysiikkaa, kemiaa tai biologiaa lainkaan, suosittelemme, että varaat tutustumisvalmennuksen, jossa kartoitetaan tilanteesi tarkemmin. Saat samalla arviomme siitä, millainen valmentautumissuunnitelma sopisi sinulle parhaiten.
Omat opiskelutaidot

Oletko hyvä opiskelemaan asioita itsenäisesti niin, että ne myös jäävät mieleesi? Oletko hyvä muodostamaan kokonaiskuvan lukemastasi? Oletko hyvä soveltamaan oppimaasi uudenlaisissa tilanteissa? Oletko hyvä aikatauluttamaan opiskeluasi toimivalla tavalla? Hallitsetko muistitekniikat yksityiskohtien muistamiseen? Osaatko tehdä opiskelusta hauskaa?

>Kun tulet LääkisTEHO-kurssille tai LääkisTEHO, yksilö -kurssille, saat heti aluksi rautaisannoksen opiskelutekniikkaa, joka sitten kurssin aikana hiotaan huipputasolle. Jos tuntuu, että opiskelutaidoissasi on puutteita on LääkisTEHO tai LääkisTEHO, yksilö sinulle erinomainen valinta! Tietysti opiskelutekniikkaan panostetaan myös kaikilla muillakin kursseillamme.

Hyvä opiskelutekniikka on jotain, mistä voit olla kiitollinen vielä pääsykokeen jälkeen koko opiskelusi ja työurasi ajan.

Kuinka paljon haluat työskennellä itsenäisesti?

LääkisTREENI-sarjan valmennuskurssit sopivat sinulle, joka nautit itsenäisestä työskentelystä, etkä tarvitse henkilökohtaista ohjausta joka asiassa. LääkisTREENI-kursseilla saat neuvoja opiskelutekniikoissa, opastusta vaikeimmissa asioissa ja työkalut oman opiskelusi seurantaan. LääkisTREENI-kurssin lisäksi tarvitaan kuitenkin merkittävä itsenäinen panostus, johon tietysti saat kurssilla hyvät ohjeet.

Jos haluat opiskeluusi enemmän henkilökohtaista ohjausta ja pienryhmän tukea, sopivat LääkisTEHO-kurssimme sinulle LääkisTREENI-kursseja paremmin.

Keskustelu