Koepäivän kuulumisia

Hei vaan taas! Tänään oli harjoituskoepäivä, joten aika aivot solmussa täällä kirjoittelen. Ajattelin kuitenkin tulla kertomaan lyhyesti tämän viikon kuulumisia. Harjoituskoe E oli erittäin työläs ja yleisen mielipiteen mukaan haastavampi kuin edelliset. Aluksi selasin kokeen läpi ja tein siitä lyhyet muistiinpanot. Tämän ensimmäisen kymmenen minuutin aikana tajusin, että kiirehän tässä tulee: parin pisteen monivalinnat muodostivat melkein puolet pistemäärästä.

Anna-Tomi piilosilla kokeen aikana

Koe tuntui menevän ihan okei, vaikkakin nyt monareihin palatessani pisteitä ei ole rapissut liikoja. En käyttänyt niihin niin paljoa aikaa melko raa’an pisteytyksen vuoksi, joten toivon että avotehtävistä selvittiin vähän paremmalla menestyksellä. Huomenna on taas vaihteeksi luvassa töitä, joten kokeen analyysi menee ensi viikolle.

Yleisesti viikko on ollut samanlainen kuin aikaisemmat: rutiininmuodostus tärkeänä teemana. Olo on melko innostunut ja valoisat aamut ovat tuoneet helpompia heräämisiä. Päivän piteneminen ja kokeen lähestyminen tuntuu hyvältä. Olen pyrkinyt saapumaan ysin fasilitoinneille, jotta päivät saa ihmisten aikoihin pulkkaan. Ajastettu päivän aloitus on ollut siinä mielessä helpotus. Nyt palautumista ennen seuraavaa kurssiviikkoa ja kokeen läpikäyntiä!